dimecres, 9 de desembre del 2009

SI ETS SIMPÀTICA!!!

Que ningú no pateixi, que no passa res.
Hi ha gent que riu molt, gent que no riu gens ni mica i que a sobre no tenen pessigolles. De vegades, es riu per compromís, com quan el "jefe" explica un acudit molt dolent o groller que no té cap mena de gràcia i es fa un rictus amb la boca. De vegades, quan no es pot riure, és quan més ganes et venen de riure i esclafir a riure, fins que arribes a plorar. De vegades, que si que es pot riure i rius a plaer.
Del que riu molt, es diu que és rialler, ara semblo de "Barrio Sésamo", Cerca-lejos, també es diu que qui riu és una persona afable, que viurà més i que és simpàtica.
Aquí volia arribar jo. Abans a TV3, feien com cada tarda, "Les Germanes McLeod", és una sèrie australiana, que tenen tots uns merders sempre, d'amorius, que fa por i com sempre és lien tots entre tots i continuen sent tots tan amics, tant fa, la cosa està en que avui, he sentit, perque jo la sento, no la veig, com un noi, li deia a una de les noies: "Si ets molt simpàtica i ets molt maca" M'he dit a mi mateixa, uf, ara bé quan li diu, però no m'agrades, només com amiga o també, m'agrades molt, però ara no és un bon moment o segons l'edat, si és casat, però ja tinc una vida muntada i no vull deixar la meva dona.
Normalment, aquestes afirmacions les fan els homes, no critico res, només constato el que normalment passa. També hi ha dones que fan això i són totes unes gates maules, no les defenso gens, els hi tinc força aversió també.Tinc vàries teories sobre el tema o tipologies de paio que fan això.
1er.- És un cregut.
2on.- Potser la noia només vol un rollo o un "aquí te pillo" i no té cap intenció de casar-se amb aquell home.
3er.- Perque mareges la perdiu si no vols res?
4art.- Perque dones senyals enganyoses?
És una frase que em fa molta ràbia, per això quan l'he sentit no m'he pogut estar, moltes vegades l'interpreto com, no ets prou bona per a mi, ets l'aneguet lleig, però no t'ho diré.

6 comentaris:

Striper ha dit...

Un tema espinos per aixo les coses sempre clares.

Yvonne ha dit...

Com odio aquesta frase, és q no la suporto!!!!

Joana ha dit...

Striper:
Si que és un tema molt espinós.

Yvonne:
I si li afegim, "com és que no tens nòvio?" Encara fa més ràbia i ganes de vomitar i tot, oi?

lisebe ha dit...

jajja si nena i més quan diuen m'agrades com amiga... pero jo pregunto quina clase de amiga la que de tant en tant.. hi ha marro? Perque aquestes coses no las entenc..

Petonets bonica

Joana ha dit...

Lisebe:
Con derecho a roce, però no facis tu el mateix. Però de vegades, a tu no t'agrada el paio i ell es pensa que si. Fa molts anys, em va passar una cosa molt curiosa, no m'ho va dir a mi directament, però li va dir a una amiga, la Joana és molt simpàtica i és molt maca, però no m'agrada i l'amiga ,que sabia la meva opinió de l'afectat i que precisament no era bona, es va quedar de dir-li i que? tu a ella ja no és que no li agradis, sinó que ni tan sols pensa que siguis simpàtic, ni maco, no t'has vist la cara de peix bullit que tens?

Yvonne ha dit...

La frase aquesta de "com pot ser q no tinguis novio..."seguit de..."això és q ets molt exigent..." encara és pitjor!!!