divendres, 16 de setembre del 2011

TOT REFLEXIONANT!!!!

Són dos temes que no tenen res a veure, malgrat que ara molta gent troba que si, des l'altre dia que en Pujol va rapejar la cançó. Primer em posaré seriosa i després doncs, seguiré la meva línia de superficialitat, frivolitat i banalitat.

Punt Primer.- Sense voler fer apologia del terrorisme, res més lluny de la meva voluntat. Avui he sentit a les notícies, que volen jutjar a l'Otegui  per no sé què i que demanen 10 anys de presó. I jo em demano, Hi ha alguna cosa per la qual no l'hagin jutjat i condemnat ja? Si es passa la vida al jutjat, com a acusat o imputat, o com li vulguin dir. Si ja té unes quantes condemnes, que més té!

Punt Segon.- Després que l'altre dia, en Pujol, comentés  la cançó dels Catarres de la Jennifer, el món en va ple d'això. Ha sortit la versió de la Montserrat, al menys per dues emissores de ràdio. No sé si els Catarres tenien una intenció política, l'altra em sembla que si o si no és política si que està més polititzada. Totes dues cançons, trobo que són un divertimento i que no cal donar més voltes. Que si hi ha o no Xonis i garrulos catalans, és la gran pregunta. Jo crec que si i tots en coneixen o ens els trobem, però no hi parem esment. Fent memòria, recordo una parella, que l'any passat vaig conèixer anant de vacances, de Barcelona, ella molt normal i ell era la inspiració de la cançó. Avui, sense anar més lluny, que a més deuria estar més sensible al tema, en un bar a Sabadell, he entrat a fer un tallat. Quan era dins, ha sonat el telèfon i el noi que havia a la barra, no li donava temps d'anar a contestar i ha rondinat, però amb un "dejjjjjje" que com a mínim hagués jurat que era de Jaén. Quan he demanat que em cobrés, ho he fet en català i el tio, m'ha contestat un euro amb quinze, amb un català la mar de correcte i sense ni tan sols ser xava. No sé si aquest noi, porta el cotxe tunejat, el toro i es posa la samarreta de la selecció espanyola. Però estic convençuda, que tots plegats si pensem una mica, en coneixem o ens els trobem en el dia a dia. De totes formes, a mi em fan més por, aquells que no fan ostentació d'aquests símbols i porten corbata i vestit i posen a Déu per davant de tot.




1 comentari:

kika ha dit...

et dono tota la raó en tot el que dius. de fet,eplq ue tinc entés, a l'otegi ja l'han condemnat a 10 anys de presso, i de fet ja fa dos anys que hi és... o sigui que no anem gens bé...
per altra banda, la normalitat de la qual parles al punt dos crec que és deu sobretot a la immersió: visca el submarinisme!
:-)