dijous, 2 d’agost del 2012

Publicitat al Facebook

Com que en Martí, va fer que entrés i em descarregués el "Apalabrados", si el que de vegades fa que ens creiem que algunes coses del un altre invent les ha escrit la Mireia. Ara, que tothom està de vacances i poca cosa més hi ha per fer, quan encara no estàs de vacances, llevat d'arrossegar-se per aquests móns de déu amb una calor aclaparadora. Doncs, ja divago, tinc unes quantes partides d'això començades. No parlaré del joc, sinó de les propagandes que surten al costat. Aquelles que van canviant i posen que gent que coneixes els agrada o que hi han participat en aquestes collonades.
Doncs, últimament, al passar més estona jugant al Apalabrados, veig més aquests anuncis, no és que m'hi fixi gaire, però, si m'ha cridat l'atenció una que és una web de rollo, d'aquestes que posen per a solteros. Així, que va apareixent l'anunci i a sota apareixe el nom de coneguts, amics d'un mateix o amics dels amics, que jo no tinc o si, ja no ho sé. A ningú se li faria estrany o si, però no seria cap daltabaix veure el meu nom.Així, ha estat mentre si hi parava atenció, els noms eren de gent que sé soltera, però quina sorpresa, quan he vist el nom d'una persona que no és pas soltera i a qui jo suposo casada per sempre més fins a l'eternitat.
A mi, me la porta fluixa el que faci cada un en la seva vida privada, però m'ha semblat molt bèstia que es faci públic. Sap aquesta persona que surt el seu nom? I que tots ho veiem? I que ho pot veure algú que faci mal? Per que, és clar, presuposo que algú feliçment casat, no va a buscar rollos virtuals. I la parella d'aquesta persona, com queda? Com un gilipolles.
Ara, no sé si dir-ho en algú que tingui més confiança amb aquesta persona, amb la persona que hi surt el nom, no la parella.
Del Apalabrados, ja en parlaré un altre dia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

de debò et creus el que et digui el facebook sobre que certa persona faci servir tal aplicació?

Joana ha dit...

pons007:
Jo ni m'ho crec, ni m'ho deixo de creure. Però, em sembla que hi ha gentque està molt malament i té collons la cosa, poden fer molt mal.