dimecres, 23 d’abril del 2008

Post post-Sant Jordi

Ja està, ja ha passat, és com el dia de Nadal o el dia de Reis, o un compromís d'aquells que et fa ilu, però por alhora. I com no, m'he firat, de fet no m'he firat, me l'ha regalat la meva mare, jo l'he triat, perquè aquest? Perque ja vaig llegir Chocolat i també Cinco Cuartos de Naranja i em van agradar, doncs apa somi. També han hagut roses, però cap que sigui interessant, el meu germà i els del Corte Inglés en comprar els llibres. Li hem comprat un conte d'en Teo pel meu nebodet, per ell si que és el seu primer Sant Jordi com déu mana, el recull de tots els contes de la Rodoreda per la meva germana i Fundación de l'Assimov per l'altre nebot, perque sàpiga que és la literatura de ciència ficció.
Bona nit i sommieu amb tots els llibres que heu vist

6 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

doncs si li agraden comença a estalviar per la resta de la trilogia de les fundacions.

Striper ha dit...

NO!!! que el ultim que vaig veura era pesadillas en la noche.

Mireia ha dit...

Puig, molts posts, vine dilluns a dinar que pujaré a Barna i passa'm les ganes que jo vno escric ni a la de tres.

Joana ha dit...

Jordi:
És més una broma, per incitar-lo a llegir un autor que tant a mi, com als pares de la criatura( que farà ja 18 anys) ens va agradar molt i erem i som defensors acèrrims de l'Asimov amb les seves lleis de la robòtica, que si no saps de que va, estàs fora de joc. I cap problema si li agrada jo li compro, o ell m'els demanarà. Passió de tieta!

Striper:
No volia dir que fos amb l'últim que havies vist i menys si t'ha de portar malsons, no voldria pas ser la culpable de que no descansis bé.

Mireia:
Ostres Busquets, si que vindré a dinar dilluns, que he quedat amb una de les meves nenes, justament la menys nena, jeje. No podré anar al gimnàs o si, que hi ha una classe a dos de vuit

pluja ha dit...

No el conec aquest llibre però té molt bona pinta!!!!

Joana ha dit...

Pluja:
A mi em van agradar tant Chocolat, que és en el que s'inspira la peli, i després Cinco Cuartos de Naranja, que en veure aquest amb aquesta portada em vaig decidir