dimarts, 19 d’agost del 2008

La dura realitat


Doncs si, ja he tornat, han estat quinze dies fora de casa i ara, ja està. Ja volia fer alguna cosa ahir, però com que estic de cangur del petitó, no vaig poder, i ara m'hi he pogut posar un moment perque està dormint, com un angelet!. Ara m'he de posar al dia de tot el que ha passat per aquest món, que em sembla intuir no és poc, fer les meves entrades, que de segur seran massa llargues, com sempre. He de recollir el pis, en quinze dies s'acumula mooooolta pols, moooooooooooolta roba per rentar i per planxar, plegar i guardar, encara tinc la bossa de la Vall Fosca sense desfer. Perquè em compro tanta roba en botigues pseudohippies? si em comprés al mercadillo no deixarien i no em caldria rentar-ho a mà. He de descarregar les fotos i organitzar-les, que no són poques.

Per cert, m'ho he passat bé i m'he divertit, però això ja ho explicaré. De totes formes poso una foto, que ja vaig descarregar.

6 comentaris:

Striper ha dit...

Em sap greu que s'te hagin acabat les vacances pero m'alegra que estiguis de nou per aqui.

Joana ha dit...

Striper:
Encara estic de vacances aquesta setmana, però a casa. Tot el que no sigui anar a treballar, ja està bé, tot i que estava millor fora. Ja em posaré les piles i tornaré a les meves turnés blocaires!

Mireia ha dit...

eiiii, ja has tornat!

Juan Duque Oliva ha dit...

El limpiar es tremendo, tremendo, no puedo , me cuesta la vida, pero hay que hacerlo, que le vamos a hacer.

A poner los pies en la tierra y a coger la escoba y la fregona.

Bienvenida princesa de altos vuelos

Te echaba de menos

Besos

Joana ha dit...

Mireia:
Si, ja he tornat, per desgracia, mira que estava fresqueta a la Vall Fosca, més que fresqueta, feia fred d'hivern, després de la calda de la Toscana.

Luz de Gas:
Si, ya he vuelto, ya he hecho unas cuantas lavadoras, aún tengo la bolsa y la mochila a medio deshacer, ropa por doblar y guardar, la aspiradora y el trapo del polvo me llaman a gritos. Haciendo de canguro de mi sobrino chiquito, me ha hecho poner los pies en la tierra.
Al menos alguien me ha echado de menos!
Besos

Herodes Antipas ha dit...

Pues te vengo a decir lo mismo. Me alegro que andes ya de vuelta por estos lares. Cuidadín con las limpiezas y las depre post vaca...
Un fuerte abrazo