diumenge, 12 d’octubre del 2008

Un Petit Inconvenient. Mark Haddon

Mark Haddon és l'autor també d'El cas del gos de mitjanit. Tots dos llibres m'han agradat i força. Té un estil molt àgil i amè i de lectura ràpida, això no vol dir que sigui superficial ni d'aventuretes, ans al contrari, tracta temes prou importants, això si donant toc d'humor i robant un somriure.
A un petit inconvenient, en George, jubilat de poc, es prepara per anar a un funeral, quan descobreix una nafra a la seva cuixa, això el trasbalsa de tal manera que es pensa que té càncer i no ho vol acceptar. El seu fill és homosexual i això tampoc no el fa gaire feliç. La seva filla, divorciada, els anuncia que es torna a casar i el nou marit no és del seu grat. La dona, té una aventura amb un excompany de feina d'en George, i ell no ho sap, és clar. Tot això esclata, de forma imprevisible quan en George torna a casa sense avisar i es troba a la dona amb l'amant al llit. En George té por a morir-se i tots plegats es replantegen les seves relacions personals a partir dels esdeveniments.
Val la pena llegir-lo

5 comentaris:

Striper ha dit...

Doncs un llibre a tenir en compte.

Juan Duque Oliva ha dit...

Desde luego vaya la trama del libro, una familia tremenda.

Buena recomendación Joanna.

Espero que estes disfrutando del puente y estes por los montes como una cabra, jejeje.

Besos guapa.

lisebe ha dit...

Sembla força interesant, ho tindré en compte.

Petonets maca

Joana ha dit...

Si, és d'aquells, que qui com no va la cosa i sent prou divertit, et fa pensar. No és d'aquells que hagin tingut gaire promoció ni cap cosa d'aquestes.

Luz de gas:
No tenemos puente aquí, te iba a preguntar: ¿Qué puente? Pero en el trabajo, hoy ha sido muy tarnquilo y mi jefe ha dicho, que fuera había muchas comunidades que tenían fiesta y por eso había sido tranquilo, aburrido, no pasaban los horas, horroroso!

Antonio ha dit...

Si hace pensar es que es divertido.

Tomo nota.

Antonio