diumenge, 2 de novembre del 2008

Ha arribat el fred!

Dilluns encara feia calor i tothom pensava que tornariem a menjar les castanyes i els panellets en màniga curta com els últims anys. Però no! dimarts la temperatura va començar a baixar i dimecres a les muntanyes, va caure la nevada de l'any, a la resta de Catalunya ha plogut a bots i barrals. Fred, neu i ja frisàvem! Jo em mirava els meus esquís i feia uns dies que pensava que volia comprar-me una Wii, però en arribar el fred les prioritats van canviar! Si el que realment necessito són unes botes noves d'esquí. Sé que aquesta entrada és frívola i superficial i més amb els temps de crisi que corren. Les trucades amb els amics yetis es van materialitzar ràpidament! Has vist com neva a Masella? Perque si, anem a esquiar a Masella. I ahir, amb tots els elements de la natura en contra, vam pujar cap a Masella a treure'ns el forfet de temporada, a gastar-nos els calés. Amb una alegria!. Cotxes carregats amb esquís i botes i cap amunt! Jo els vaig agafar per deixar-los a la botiga dels nois per fer soles, cantells i encerar. Però un cop allà, no ens vam poder estar de posar-nos les botes i amb els esquís a l'espatlla pujar per Isards un tros per poder fer la primera baixadeta de la temporada. El mateix paisatge que diumenge passat vaig caminar en màniga curta encara, ahir era ben nevat. Tots els cims de la Cerdanya estaven nevats. Vam saludar a tothom que s'havia de saludar i em la feina feta ja vam tornar a baixar, sense escatimar la parada habitual al bar de Ribes a fer el bocata, amb més salutacions als del bar i anar a la pastisseria a comprar encenalls de xocolata.
Per cert, no erem els únics sonats, l'aparcament de Comaoriola era ben ple de gent.

8 comentaris:

Mireia ha dit...

ohhhhh, s'han acabat les excursions!!

Joana ha dit...

Mireia:
Encara queden dues setmanes fins que no obrin pistes! I durant la temporada ja saps que també passen coses dignes de ser un post.

Striper ha dit...

El pitjor d'anar a esquiar deuen ser els embussos a les carreteres no?

Juan Duque Oliva ha dit...

Que arte yo en la playa hace unos días y tu ya esquiando.

Nunca he esquiado en mi vida, tiene que ser una gozada, mira que no poner ni una foto, anda que anda.

Muchos besos Joana

Joana ha dit...

Striper:
No et pensis, per molt que diguin de les cues, no hi ha pas tantes, jo no en trobo, sempre hi ha un cap de setmana a la temporada que si,però és això, un dia.

Luz de Gas:
A mi me gusta mucho. Y si que es una pasada, tu en la playa y yo en la nieve. Una semana santa hace ya unos años, un día estaba en la playa y al día siguiente estaba esquiando. No he puesto fotos porque solo hice dos y salen mis amigos y por no poner su imagen correindo por el mundo sin su permiso no lo he puesto.

Antonio ha dit...

Efectivamente ha llegado el frío y por aquí no tenemos las casa preparadas por mucho que haga siempre tengo los pies helados..

Por cierto, donde más frío pasé fue hace un montón de años en un telesilla de Soldeu.

Saludosa
Antonio

rebaixes ha dit...

Jo amb llegir-ho ja m'agafa fred. Ara, si un hi gaudeix, doncs ha gaudir que el temps passa.S'ha de ser valent i em sembla que ho porteu dins, endavant.Anton.

Joana ha dit...

El callejón de los negros:
En Barcelona hay mucha humedad y la sensación de frío es horrible. Yo también había pasado mucho frío antes en algunos telesillas, cuando se paraban, yo recuerdo en especial una en Ordino. Pero ahora con todas estas fibras que se han inventado, súper ligeras, transpirables pero impermeables, con mucho menos no pasas nada de frío, bueno como toda la ropa técnica para hacer montaña.

Rebaixes:
No et pensis, no feia pas tant fred. He de reconèixer que la temperatura si que era baixa, a quarts d'una marcava 5 graus, però la sensació no era de fred. I ben abrigats, si et mous no tens gens de fred, per fer la pujada vaig suar.