dimecres, 19 de novembre del 2008

Ja ha començat!!!


Sé que hi ha molta gent, a qui no li agrada el fred i que el troben desagradable. A mi m'agrada, això de poder fer coses i no suar com un porc o com una porca en el meu cas.
Doncs si, ja ha arribat el fred i també el tant esperat inici de temporada. Masella va començar la temporada l'altre setmana, però no vaig pujar perque sabia que com que no obrien tots els remuntadors, les cues serien espantoses. Però, aquesta setmana ja no em podia estar, saber que es podia anar i no fer-ho em neguitejava, ja havia oberts els telecadires, així que no podia ser tan espantós, tot i que no hi havia cap altra estació que obrís, per a molta gent la temporada no comença fins el pont de la constitució, encara que aquest any amb un saltet en tindrem prou, no caldrà un pont per passar-lo. Aquesta és la pinta que tenia la Tossa, impressionant. Si voleu veure més fotos, aquí teniu l'enllaç.
Els nens, no anaven a pujar, tenien coses rares i "rollos" que cada cop entenc menys, però és la seva vida i ja s'ho faran. I anava a pujar sola, com altres vegades, però com que amb la Yolanda ens quedava pendent anava a dinar al restaurant d'Urús, que l'home ens havia portat el dia que ens haviem perdut pel bosc de Comaoriola, doncs la vaig trucar per proposar-li, que jo pujava a Masella i que si volia, després podiem anar a dinar a Urús, perque la Yolanda no esquia. I va dir que si.
Després d'unes quantes baixadetes, gaudint com una camella, tot i que pel meu gust havia massa snows, són com una plaga. I evidentment no tots, però si que hi ha molts de molt mal educats i que no tenen ni "puta idea" de com cal comportar-se en una pista d'esquí i evidentment són els que tampoc no saben comportar-se fora. Vaja, com els que van sortir diumenge al Telenotícies vespre vanagloriant-se d'haver donat positiu al control d'alcoholemia que havien fet els mossos a Montcada a les set del matí. A mi amb vint anys em passa això! i només de pensar amb la bronca que tendria a casa, s'em passa de cop la "taja". Doncs, al que anava, que sempre em passa el mateix i acabo fent una entrada més que llarga.
Després d'unes baixadetes i la cerveseta a la terrassa de la cafeteria, vam anar a dinar al "Racó d'Urús", fantàstic i meravellós, el restaurant molt maco i acollidor, no vol dir nyonyo i romàntic, que anant amb la Yolanda no toca això. I el menjar boníssim i el preu? normal.
Però, no tot anava a ser tan idílic, a la baixada, una caravana d'aquelles històriques, tres hores per fer un recorregut que amb una hora es fa, però que hi farem!.
Ja sé que amb tanta gent amoïnada per la crisi, patint per que no el despatxin de la feina ( jo m'incloc, en aquest punt no hi ha ningú sa i estalvi), per si pujen les hipoteques i tot i els sous no pujen i jo fent un post frívol i d'anar a gastar, però si hi ha crisi a la carretera no es notava i a pistes ja us ho diré al final de temporada.
No sé si li pot interessar a algú, però aquest any és l'any del centenari de l'esquí a Catalunya i a La Molina els dies 13 i 14 de desembre es farà una prova de la Copa del Món d'esquí Alpí femení.

12 comentaris:

Juan Duque Oliva ha dit...

Que t'agrada una muntanya! He estat veient la galeria i són precioses les fotos, això si caldria anar amb ulleres, jo no aguantaria tant reflex i sobre tot bronzejador.

Disrfutala que si una cosa dolenta ha de venir ja vindrà.

Petons.

Jesús M. Tibau ha dit...

jo ja vaig tindre una experiència massa traumàtica (exagerant molt) amb la neu, un cap de setmana a Andorra.
Ja en vaig tindre prou

Mireia ha dit...

passa't ho bé, com cada any, però a mi no m'hi busquis, que jo sóc de solet i platjeta, I ara a aquest temps no hi ha ningú i pots passejat molt. El diumenge vam anar fins el cap del riu Tordera, que porta aigua, increïble i s'hi estava de conya

Mireia ha dit...

per si no parlem dinem no demà? jo arribaré cap ales 11h

lisebe ha dit...

Joana:

Noia doncs molt bé tu que pots, disfruta de la neu, d'esquiá i del fred que es molt sà diguin el que diguin, a mí m'agrada mes l'hivern que lèstiu amb tanta calor.

I sí es cert que encara que hi ha crisi quan toca anar a esquiar no existeis, pero que vols no hi ha en tot l'any solsamnet una miqueta a l'hivern per això s'ha de aprofitar tant que sí.

Per cert no savía que era la Copa del Mon d'esqui femení 12 i 13 aquí a la Molina, que bé doncs no??

Petonets guapa.

Striper ha dit...

Lo del control va ser patetic ... Jo no se esquiar ves.

Joana ha dit...

Luz de Gas:

OOOOOOOOOh!!!! En català!!! Has estado haciendo clases de catalán? miarma. Que sorpresa más buena!. Evidentemente las gafas de sol son imprescindibles incluso en dias sin sol, el reflejo te quema los ojos, a mi bronceador no me hace mucha falta, ya tengo un color así como oscurillo, pero protección si que me pongo.

Jesús m. Tubau:
Tan dramàtic no pot ser! Pobreta neu, si és toveta! o no sempre.

Mireia:
Vau anar al Montseny? Ei, que ja saps que a mi també m'agrada molt.
Ja et diré el que de demà, que no sé pas com tindré a ma mare, ja parlem, però per si veus això abans de parlar.

Lisebe:
Ja és que hagi crisi, l'any que la temporada es presenta tan bona. De fet a mi si hi ha crisi i va menys gent, sóc egoïsta, millor, esquiar sense cues i sense tanta gent pel voltant. És que ja tinc la temporada pagada. Jo per poc que pugui, si que em faria gràcia passar-me a veure una estona la Copa del Món, no sempre hi ha l'elit a una passa de casa.

Striper:
Els del control, jo vaig al.lucinar, com si no anés amb ells i sortir d'aquella manera, yo controlo.
Has provat mai a esquiar? o no ho has provat prou!

Clint ha dit...

quina envejota! tinc ganes d'anar-hi aquest any! a veure si s'enganxa el gran i així ja tindré excusa!

Martí ha dit...

Disfruta tú que pots!, a mi el genoll no em deixaria fer-ho, i la Mireia si li dic d'anar a la neu potser tampoc!. En qualsevol cas no pots deixar de fer sortides, mentre tinguem feina ens hem de donar algun detall per desconnectar, ja que si no us acabaran fent fora perque us veuran agobiades, feu mala cara i sembla que no estigueu a gust a la feina!, i en canvi d'aquesta manera demà arribaràs a la feina la mar de feliç i el teu lloc de feina serà més segur

Joana ha dit...

Clint:
Home, aquest any que la temporada es presenta bona val la pena aprofitar, i segur que al teu nano s'enganxa.

Martí:
Que el genoll no sigui una excusa! La Mireia és un altre tema, que ella és de platjeta i solet, però si el dia que puja la Yvonne l'enredem entre tots plegats. A mi ara, encara que em despatxin, puc continuar pujant, ja la tinc pagada per avançat. Demà no em toca anar a l'oficina, així que no em veuran la mar de feliç, però com que ha entrat la política de que em de riure o millor dit somriure, mira que són reconsagrats a en aquella santa casa.

Antonio ha dit...

Luz de gas es una máquina je je je je...

Que recuerdos de las jornadas de esqui... y por allí lleváis ya cien años zigzageando.

saludos
Antonio

Martha! ha dit...

no és que m'agradi, però en certa manera estic acostumada al fred. No hi ha res millor que despres d'haver passat un bon fred posarse al costat d'una llar de foc amb la manta.. no creus?
que vagi be la temporada d'esquí!!!