dimarts, 19 de maig del 2009

NO SE QUE FER

Fa temps que em ronda pel cap de fer un arxiu com Déu mana de les fotos que tinc. Ep! que ara ningú es pensi que tinc les fotos de qualsevol manera! Ni quan les feia amb l'analògica, que de forma sistemàtica i metòdica les enganxava en l'àlbum, escrivia la data i el lloc o el que era, res de guardar-les en un calaix o una caixa i ja està. Ara de fa poc més d'un any, amb la digital i amb la compacta digital també que vaig comprar per Nadal, encara en faig més, però això, no impediex que dediqui mooooooooooolt temps a organitzar-les, carpetes amb la data i el lloc i de tant en tant fer tria per portar a passar a paper, que ara ja em tocaria anar, tot sigui dit de pas.
Doncs, això, el que deia, a més de l'organització aquesta que seria la natural, m'agradaria, de ja fa temps, organitzar les fotos de flora, que en faig unes quantes, algunes amb més o menys gràcia, però que són les meves fotos, no són pas originals ni artístiques, no és pas el meu objectiu quan fotografio "floretes".

Vull organitzar les fotos, em sembla que començaré a partir d'ara i aniré ordenant les antigues de mica en mica.

Es podrà veure que les violetes m'agraden i no són iguals, per això cal organitzar les fotos.

Un altre dubte que tinc, és si crear un blog nou on posar floretes de les excursions setmanals, però això vol dir haver de dedicar més temps a un altre blog, i ara en aquest moment no és el que em sobra.


Diumenge vaig anar a fer fotos al Montseny, no vaig poder fer tot el que volia perque han posat una barrera a la carretera i no es pot arribar fins el Turó de l'Home en cotxe i no tenia temps ni anava preparada per pujar. Però si que vaig fer unes quantes fotos, posades aquí al costat.

Si algú té cap suggeriment de com organitzar-les, tinc unes quantes opcions, i totes seran ben rebudes si són per ajudar.

10 comentaris:

Striper ha dit...

Es una feinada pero posat mans a l'obra. Bon dia.

Mireia ha dit...

eiiii, que la violeta és la meva flors predilecte

mossèn ha dit...

fer per fer ... millor una pausa, oi ??? ... salut

lisebe ha dit...

Doncs noia endavant.. que tens feineta..

Petonets guapíssima

Jesús M. Tibau ha dit...

arriba un moment que organitzar les fotos, fer-ne còpies de seguretat, impriomir-ne alguna,e tc, és una feina tan feixuga que acaba per no fer-se

Juan Duque Oliva ha dit...

Flickr está muy bien para organizar fotos, a mi me gusta como funciona.

http://www.flickr.com/

Núria ha dit...

A mi em passa una mica el mateix. Per això vaig crear-me el fotoblog però així hi tot no les tinc ordenades. Això, com molt bé diuen tots, és una feinada... La meva idea és fer un àlbum de flors imprès, aquests que et fa fotoprix o altres, els envies les fotos, els dius com vols que sigui l'àlbum i t'ho envien com un llibre. De fet m'agradria que pogués arribar a ser una guia de flors dels Pirineus.

Joana ha dit...

Us agraeïxo a tots els vostres comentaris. Ja sé que és una feinada. Núria: el teu àmbit és més reduit i es veu prou factible fer una flora del Pirineu, quan ho facis estaria bé poder-ho veure.

Jordi Casanovas ha dit...

Jo també et recomano el http://www.flickr.com/ és força versàtil pots fer-hi àlbums, etiquetar les fotos...

Cris (V/N) ha dit...

Puc "robar" alguna idea? (Jordi Casanovas, m'apunto el link.... )Tinc quasi 40 giges en fotos.... més les que hauria d'escanejar que són el paper.... t'enrecordes? Doncs, escolta, si tens idees bones, o trobes un nou mètode, si us plau, penja'l per que "una desastre" com jo en pugui treure profit.... el tema "mandra" ja ésuna altra història, però.... arriba l'estiu i les tardes avorrides crec que les amagatzaré sota el llit :) Salutacions cordials!!