dimecres, 10 de juny del 2009

QUE ÉS?

Abans d'ahir vaig anar a comprar al súper, només anava a comprar llet, una mica d'embotits, fruita, enciam i sucre, només quatre coses, que sinó després no m'hi cap tot al carretó, que no vaig fer entrada quan el vaig comprar, és d'última generació, plegable, si, però ocupa tant com si no ho fos. No puc fer com la meva germana, que va a la feina amb el carretó plegat i després va al mercat, jo no. Cal que vagi a casa, agafi el carretó, vagi al garatge plegui altre cop el carretó i el posi dins el cotxe fins que torni altre cop al garatge amb tot el cotxe ple.
El problema està, en que sempre, sempre, sempre compro més que no pas hi cap al carretó, i està clar, que abans d'ahir no va ser una excepció. Vaig comprar de tot i més, el que necessitava, el que no hauria d'haver comprat, i m'hi vaig d'estar de comprar patatetes, xurradetes , xocolata i totes aquestes coses tan bones que comprem, però que no hauriem de comprar i també vaig comprar el que no necessitava.
Vaig comprar això que es veu a les fotos.
És una bola, per rentar la roba. Es posa dins la rentadora i ja no cal posar-hi sabó. La propaganda diu que és ecològica i que dura fins a 1000 rentades. Dins de la bola, hi ha unes boletes de no sé que, que fan soroll, així que si no renta gairebé, sempre la podré fer servir de maraques a "lo Antonio Machín".
Ja explicaré com va, perque he fet una rentadora, però no l'he recollit encara i no sé com ha quedat la roba.

7 comentaris:

Mireia ha dit...

esperem el parte. No n'hi havia de colorines???

Jordi Casanovas ha dit...

A casa la tenim des del març i tot just ahir vam tornar a comprar sabó. No és que no vagi bé però amb depèn de què fa curt (sobretot amb les taques). Costa una mica d'acostumar-s'hi, per què la roba un cop neta no fa olor, acostumats als perfums dels detergents i suavitzats.

Ara continuem fent-la servir però ajudant-la amb sabó quan ens convingui. En resum va bé tret de quan hi ha taques.

Juan Duque Oliva ha dit...

Que miedo que estoy viendo Perdidos y me he imaginado cualquier cosa menos lo que era, ten cuidado que esas cosas las carga el mismísimo Diablo

Besos

Joana ha dit...

Mireia:
No, no hi havia de colorins, tot era blau, també havia un "plumero" a pil·les.

Jordi:
Vale, gràcies, ja estic avisada. Imaginava que amb les taques alguna cosa havia de passar. Ho he pensat el tema de l'olor.

Luz de gas:
No te creas, que tentación de cortarla para ver que hay dentro, la he tenido, pero entonces ya no hace servicio!!! tendré muuuucho cuidado.

Striper ha dit...

Jo m'he mirat les boles(Vull dir les de rentar) i he demanat pero no acabo de veure clar.

Martí ha dit...

Jo segueixo sense veure-ho clar, i per això em remeto al post de l'Anna de gener (l'altre costat de la lent, de 30-01-2009)on sortia la noticia. Em considero escèptic, però espero els resultats, ja que ja he vist coses molt estranyes i no es pot dir mai que una cosa és impossible, però no seré jo qui les provi ja que ara mateix, no hi crec.

Joana ha dit...

Striper:

I només mires les boles de rentar?

Luz de gas:

Hombre Juan no te rías, que estas cosas son muy serias, la cojo, la agito y la vuelvo a dejar sin abrir.

Martí:

No siguis tan escèptic. Amb la roba de color i amb aigua freda, com que tampoc està tan bruta, no queda malamaent, si hi ha taques com que sempre les trec abans, no ho sé i amb la roba blanca, és a dir tovalloles i demés que van amb aigua calenta no ho he provat encara, he d'acabar el sabó, però ja informaré.