dilluns, 7 de setembre del 2009

EL TEMPS

Com que de vegades sóc tossuda, al final ho aconseguixo, sobretot quan es tracta de coses que puc fer sola, o que només depenen de mi. Feia temps que ho portava de cap, però quan hi pensava en segons quins llocs ja no podia perque ja havia passat el moment. Però ahir, vaig anar a la Tossa d'Alp i baixant vaig poder tancar més o menys el cercle. Em falta una estació, però en un lloc com Cerdanya, aquesta que falta pot ser tan curta que no em doni temps o que les condicions no siguin favorables per poder reproduir-ho.
Com sempre, en aquest punt, els isards et fan companyia, sovint costa de veure'ls en mimetisme quasi perfecte amb el seu entorn. Ahir el primer indici va ser sentir una pedra caure.
1.- Estiu. 6/9/09
2.- Primavera. 18/4/09


3.- Hivern. 10/1/09


Ja sé que potser, la foto d'ahir, ja no és gaire representativa de l'estiu, però feia una temperatura tan d'estiu i com que vaig poder veure encara gencianes, ja sé que una flor no fa estiu!
La foto d'ahir, està feta amb la reflex i les altres dues amb la compacta.

5 comentaris:

Mireia ha dit...

això no ens ho has explicat dinant. Segur que era per que no et robéssim la foto

Striper ha dit...

El que no he trobat es la foto de les gencianes.

Joana ha dit...

Mireia:

Creus que a l'hora de dinar tenia pensat de fer aquesta entrada? Si de cas, digues que no t'ho vaig explicar abans, un cop fet, ja està! A més, ja saps de que va i mentres dinàvem no hem parlat de gaire res.

Striper:

Quan vaig trobar les gencianes feia vent i intentar ho vaig intentar, però es movien, si les flors es movien.

lisebe ha dit...

Molts bonas las fotos cada estació, la seva visió del lloc..!

Preciós guapa

Molts petonets

Mireia ha dit...

nena, cada vegada tens comentaris més raros, jeje