dissabte, 5 de setembre del 2009

Són les MEVES fotos!!!

De sempre he fet fotos, moooooltes fotos. En tornar sempre de vacances, necessitava un pressupost per portar les fotos a la botiga a revelar. Ara em toca passar moltes hores davant l'ordinador per valorar quines passo a paper, perque encara que no hagin quedat bé les guardo, tot ho guardo.
No considero que sigui cap geni de la fotografia, ni tampoc sóc creativa, no ho he estat mai en res. L'art no és el meu fort.
Quan faig fotos, simplement vull que allò que tinc al davant quedi com és, de vegades hi ha sorpreses i surten coses que no eren, però no és el meu objectiu. No les modifico amb programes de retoc ni res de tot això. Si faig una foto a una flor, vull que la flor quedi amb tots els seus detalls, que em pugui donar la meva càmera.
Aprofito els recursos que em dona la càmera i els filtres que puguin ajudar a fer que la foto final sigui el més fidel a la realitat.
Els filtres que maten els brillos m'encanten i a sobre augmenten els contrastos.
Jo no miro per la pantalleta de la càmera dels altres per veure com els ha quedat la foto, miro si la meva m'agrada com m'ha quedat i si no és així no paro fins aconseguir el que vull. No les comparo amb les dels altres.
No m'agrada que s'em posin al costat per fer la mateixa foto que jo.
Són les meves fotos, de vegades alguna queda una mica bé, en general queden psa. Com que sóc rara, el que a mi m'agrada com ha quedat no és el gust general, però són les meves fotos i jo els hi dono la meva visió.
Quan penjo les fotos, és per ensenyar als altres allò que he vist i a mi m'ha agradat.

6 comentaris:

Mireia ha dit...

miii tesoro! Doncs ara copiaré totes les que facis quan hi sigui jo

Mireia ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Striper ha dit...

Doncs jo soc un negat en el tema de les fotos.

Joana ha dit...

Mireia:
Com ets! Ja saps que vull dir.

Striper:
I jo, però això no vol dir res. Perquè són les teves fotos i expressen allò que tu vols.

Mireia ha dit...

Striper no et creguis a la Joana que fa fotos molt xules i en sap, ja t'ho dic jo que en sap

Jordi Casanovas ha dit...

i només faltaria! ;)

Felicitats per les fotos