diumenge, 6 de desembre del 2009

SI SABÉS!!!

Ahir dissabte, vaig començar oficialment la temporada d'hivern, és el PONT, amb majúscules, que dóna la sortida a un vertígen de festes i consum. Però no em posaré tan profunda, que com que sóc tribial, frívola i superficial, no s'escau en aquest blog.
Això vol dir, que a partir d'ara, hi haurà moltes entrades, altre cop, de neu i fotos de neu, si és que neva, però si més no, si disfressats com si fossim l'Alberto Tomba.
Vaig pujar sola, perque els nens pujaven avui i jo avui no podia perque he d'anar a un dinar.
El primer dia de temporada, és un retrobament amb molta gent que només veig a l'hivern i a qui sempre veig vestida amb molta roba i a qui reconeixes per l'anorak, els pantalons, el gorro o el casc i la manera d'esquiar. És així!
Havia poca cosa oberta i les previsions no són gaire bones per un futur immediat, tampoc havia massa gent, per sort. La neu, estava psa! I jo no acabava de trobar el punt a les botes, o m'apretaven o les notava balderes i si d'entrada les apretes massa, ja no hi ha ta tia que arregli el dia.
En una de les primeres baixades, vaig rebre un missatge de la Yvonne, demanant-me que el meu teleobjectiu quin era si de 18-200, li vaig contestar que era el 70-300. Que s'ho estava pensant, porta dies pensant en comprar-se l'objectiu. Em va preguntar que com estava la neu i el dia que feia, la neu pssa i el dia radiant, li vaig dir que dilluns vingués, no pot que ha d'estudiar pel post-grau. Però en canvi, si que pot anar a l'Illa a mirar l'objectiu, ja! Excuses de mal pagador.
Després d'haver esquiat tres horetes i amb els peus destrossats, tinc el turmell esquerra inflat avui, d'un esquinç de l'any passat, vaig decidir que ja havia prou i que plegava, demà hi vull tornar!
Quan ja m'havia descalçat els esquís i tret el casc i anava a baixar per anar al cotxe, evidentment em vaig trobar algú, que l'any passat em deia que veia dragons, les salutacions normals, que tal l'estiu, com va tot i els comentaris del dia, la neu està psa, hi ha molta gent a les pistes, semblen les rambles, si ahir vaig començar i tampoc no m'acabava de trobar damunt dels esquís. Va venir la pregunta obligada, ja plegues? si, i així aprofito a fer unes quantes fotos. La resposta no es va fer esperar, ja no et deu quedar gaire per fer fotos per aquí, per aquí vol dir la Cerdanya.
Ai! Si sabés a que faig fotos! potser si que pensaria que tinc doble personalitat! i que sóc més rara del que ja deuen pensar, però que voleu!
Vaig agafar el cotxe i vaig començar a baixar per la carretera, parant on podia i fer fotos de les meves, no vol dir que tot siguin paisatges!
Hi ha molts pins amb la processionària, per desgràcia i com que ara m'ha donat la dèria de voler fer fotos de líquens, tot i que ahir no en vaig fer cap.
Aquest boletet, que si no recordo malament, que no s'enfadin els meus profes de micologia, em sembla que era una micena. I així totes les fotos d'ahir, ah i uns quants boix, Buxus sempervirens, que estaven preciosos de color terra
Mentre era parada, fent aquestes fotos, va passar un altre cotxe que em va pitar i que era algú altre que no m'havia trobat a dalt, però en veure'm allà em va saludar i deuria pensar que estic més sonada del que estic, quina fama!!!

6 comentaris:

Striper ha dit...

Tens fama de sonada?

Yvonne ha dit...

Ja estava esperant aquesta entrada!!!
Així q la neu psa??sort q ho va compensar q no hi hagués gaire gent i el dia radiant (com els q a mi m'agraden)quin mono!!deixa'm acabar examens i la pujada està assegurada!!!Jo sort de la tarda q em va cundir l'estudi pq el q és el matí...em vaig llevar aviat per estudiar però a mig matí ja em va picar el cuquet de l'objectiu...i impulsiva de mi em vaig començar a recòrrer botigues!!!em sembla q ja el tinc SIGMA 18-200 amb estabilitzador, d'aquestes festes no passa!!!!

Joana ha dit...

Striper:
Més que de sonada, de fer coses rares.

Yvonne:
Si, la neu psa.
Compradora compulsiva!!! Visca el consumisme. Ja saps que ens va dir que els estabilitzadors no eren aconsellables. Doncs, si neva, res, com no pugis aquest any, no et parlo més!

Juan Duque Oliva ha dit...

Es que en la época que nos toca ahora tienes que estar como pez en el agua, entra las compras y la nieve.

BEsos

Yvonne ha dit...

Fes-me un lloc a Masella please!!!

Joana ha dit...

Luz de Gas:
Pues no te creas, que no hay demasiada nieve, y las compras? hay tantas cosas que me deja todo un poco que no se que comprar.

Yvonne:
Si et portes bé, m'ho pensaré, jejeje!