diumenge, 7 de novembre del 2010

AI, INGENUA DE MI!!!

Em pensava que no em tocaria el rebre, però si. Aquell que porta un vestit blanc ha passat per davant de casa meva. Ahir, ho havia d''haver pensat quan vaig anar a recollir a la meva mare i vaig passar per davant d'allò del Nen Déu al Passeig Maragall. Com que estic al menjador amb el miniportàtil i sense cortines, l'he vist passar. Feia estona que m'havia semblat veure un moviment anormal de trànsit, però no he donat cap importancia. M'he aixecat per anar a posar una rentadora i en tornar, m'agrada mirar per la finestra, he vist, com els cotxes que baixen pel passeig estaven parats i de pujada no havia ni un cotxe, també ha ajudat que havia policia al carrer. Ben pensat, el recorregut que han fet és el més lògic i el que jo faria en un moment de poc trànsit o si com a ell, m'aturessin el trànsit i no hagués de parar als semàfors. L'he vist, dins del cotxe. Quina quantitat de cotxes i motos han passat. Probablement, ja estigui a l'avió i molts encara patint l'embús que ha provocat que passés. Al recorregut que ha fet per anar a l'aeroport i al barri, no hi ha cap bandera vaticana, ho he vist, és el camí que faig jo cada dia.

7 comentaris:

Agnès Setrill. ha dit...

Que bé, doncs ja pot tornar tot a la normalitat. I com si no hagués passat res.

Mireia ha dit...

nonmés et faltava això. Has viscut un moment històric ;))

Joana ha dit...

Agnès:
És de suposar, i així hauria de ser.

Mireia:
Ai Mireia! Moment històric! Que la que fa abraçades també està de tourné per Catalunya! Com s'estengui pel món, ja veuràs quin festival s'ens montarà! Cada setmana gurus per aquí! M'he canviat el mòbil, una joguina nova!

GURMET ha dit...

Dona potser t'ha beneit i ara de debo estas lliure de pecats.

Joana ha dit...

Gurmet:
I a partir d'avui la meva vida canviarà! Mira, puc tornar a començar a pecar, és com els jugadors de futbol i les targetes grogues.

Mireia ha dit...

vull foto del mobil nou!!!

Striper ha dit...

Jo crec que aquesta visita ha sigut un mal son logistic per masa gent.