dimarts, 9 de novembre del 2010

M'havia costat una mica demanar-ho, però finalment m'he decidit. Quan he entrat a la consulta amb el paper de l'empresa a la bossa, m'han agafat tots els mals i mal de panxa. El record  no era agradable. Pensava que no era res però que era millor que m'ho miressin, els altres cops també havia entrat així, amb bona pinta i havia sortit amb el collarin i un paper de baixa que havien durat fins a dos mesos.
Després de fer-me els papers i totes les preguntes de com havia estat, m'han fet passar a la sala i m'han dit que m'esperés a la sala del fons que em cridarien pel meu nom, com sinó m'havien de cridar? No havia ningú assegut a les cadires, ni de peu tampoc. De totes formes, he tret el llibre de la bossa per llegir (perquè sempre que porto un llibre o qualsevol cosa per fer passar l'estona, no cal?). Feia poca estona que m'esperava, una pàgina de lectura, i ha sortit una dona d'on posava àrea mèdica, duia la ma embolicada i en el dit del mig portava una fèrula d'aquelles per inmobilitzar, llavors he pensat que potser jo també sortiria així, era difícil, jo movia el dit, però quan els lligaments del genoll també vaig acabar baixant esquiant jo. No m'han deixat, per sort, pensar gaire en el pitjor i m'han cridat al moment. La metge, m'ha tornat a demanar que m'havia passat, ho he tornat a explicar. Ahir cap a migdia, vaig agafar una caixa i em va fer un estrany i em va fer mal, d'entrada vaig pensar que era el cop i ja està, però aquest matí em feia mal i em notava la ma inflada. M'ha tocat la ma i ha estat fent allò que fan els metges, anar tocant, apretant i estirant allà on et fa mal. Farem unes plaques ha dit, doncs apa, a la sala de "rajos". Ja feta la placa, tornem a la consulta, s'ho mira i diu, tot està bé, és un esquinç, els tendons estan inflamats. Pren 1 antiinflamatori cada 8 hores i 1 protector d'estòmac cada 24 durant cinc dies. Quan he arribat m'ho he prés, i he pogut passar bé el dia, ara ja torna a fer falta l'altra pastilleta, començo a notar el tendó, però fins que no sopi no me la prendré. Per sort, no he sortit com l'altra dona.

2 comentaris:

onatge ha dit...

Hola, et desitjo tranquil·litat i bons aliments, i molta mà esquerra... I sí, els antinflamatoris és millor amb un coixí a l'estòmac...

Des del far bona nit.
onatge

Núria ha dit...

CUIDA'T!!!!!!