diumenge, 13 de març del 2011

LA NEVADA DE LA TEMPORADA!

Ahir dissabte va nevar tot el que no ha nevat en tot l'hivern, una neu molt humida i pesada, que a la part baixa, tot i nevar et deixava xop, talment com si estés plovent. Que guai! Ha nevat!!!! Evidenment la part alta estava tancada per vent, i amb la boira que havia tampoc no hagués pujat, per no veure-hi! No vaig esquiar, perque només havia obert un telecadira i a més et quedaves xop, com ja he dit, solament d'anar del cotxe al bar. Tampoc està malament pujar i no esquiar i fer bar al matí i després baixar a Puigcerdà a dinar i com no firar-nos!



Avui tocava tornar-hi, era ineludible, es preveia bon temps i amb el tou que havia caigut no es podia deixar passar l'ocasió. Havia molta neu i feia molt sol i calor, també era previsible, que si havia estat nevant fins ves a saber quina hora, que les cotes altes fossin tancades per risc d'allaus, com ha estat el cas. Cotes altes tancades per risc d'allaus. Quina llàstima! Amb la neu que havia, però que hi farem! Els senyors de Masella podran tenir moltes coses, però si em diuen que hi ha risc d'allaus perque no els ha donat temps de posar els petards i provocar allaus de forma controlada i no obren els remuntadors, jo m'els crec, m'hi va la vida, a més es veien unes congestes brutals de neu en un equilibri inequilibri, que feia una mica de cosa. És clar que m'he quedat una mica així quan he vist el telecadira tancat!  He sentit molts comentaris de gent indignada per això. Però qui en sap més?
A hores d'ara ja tothom deu saber que ha hagut un allau a Masella i que ha deixat colgat a un tio, i el seu conseqüent xou de bombers, helicòpters, mossos i ambulàncies. L'allau ha estat provocada pel mateix tio que ha calgut rescatar. I si, provocada per pura xuleria, era fora de la zona oberta i per tant a la zona tancada per risc d'allaus.
La neu estava prou bé i he pogut disfrutar i baixar per pistes que havien estat tancades tota la temporada.

1 comentari:

Núria ha dit...

Nosaltres hem anat a veure els lliris de neu. Ens has fet el salt!! Però entenc que després de la nevada d'ahir s'havia d'aprofitar...