dimecres, 27 d’abril del 2011

EL QUE FA L'AVORRIMENT!!!!

Avui és el dia de la Mare de Déu de Montserrat i és clar, amb ma mare 24 hores de 24 hores al costat fa que la meva salut mental es vegi ressentida. La dona que ve cada dia a cuidar a ma mare i ara també em fa el dinar a mi que estic impossibilitat o discapacitada de forma temporal, és equatoriana i fa dos anys que és a Barcelona. La pobra dona, hi ha coses que no enten gaire i a casa meva i si estic jo deu flipar en colors.
Aquesta tarda, davant la impossibilitat afegida de no poder llegir, que no em deixen tranquil·la per poder llegir, ni tan sols trucar al meu jefe!!! Tenia posada la tele i feien el gran programa de la tarda a TV3, si la tele ha d'estar posada, millor això que les misèries i sèries dels altres canals. En Coral, ha parlat del Partit i també que avui era el dia de les Montses. He buscat una figura de la "moreneta" que hi havia per casa, tothom té alguna cosa d'aquestes per casa i li he ensenyat qui era la Verge Negra i la muntanya i tota la pesca. No sóc jo, molt de cantar, canto fatal! més encara, de pena! Que gran és el spotify! He buscat el Virolai i ràpidament l'hem escoltat, ma mare cantant, que canta igual de bé que jo! Tot seguit, com que em van dir que li anava bé per la memòria trobar coses antigues i així, he continuat buscant, sardanes com La Santa Espina, El Saltiró de la Cardina, per continuar i aquí és on ha sortit tota la ceba, Els Segadors i El Cant de la Senyera, amb el seu atrezzo corresponent, he buscat la senyera a l'armari i me l'he lligat al coll. La pobra dona equatoriana, que no sabia ni que era aquell "drap" que jo m'havia lligat al coll i feia giravoltar per damunt del cap com diu la cançó amb tot el sentiment i cantant i la meva mare igual, que recorda algun trosset de la lletra.
Com que fa dies que no em passa res, des que em vaig trencar el lligament, aquesta tarda ha passat alguna cosa per poder explicar, poc interessant, però alguna cosa és!

2 comentaris:

Mireia ha dit...

I d'això no hi ha video?

Joana ha dit...

Mireia:
No dono per tant, buscar spotify, la senyera i reportatge gràfic! tantes coses!