dimarts, 10 de maig del 2011

CONDUIR

Ara, no puc conduir, és impossible, ni que ho intentés, però si que puc veure la tele i fa una estona al programa aquest que fa en Coral, en una tertúlia horrorosa, m'han fet pensar en una cosa. Han tocat el tema de conduir amb un home o amb una dona al costat i com conduir. Deien, que el conductor ha de tenir tota la potestat sobre com portar l'aire condicionat, la música i totes aquestes coses. Això no té discussió per part meva, però vaig un pas més enllà, m'explico. Quan vaig en el meu cotxe, i són els altres els que són portats de porta a porta i encara dormen durant tot el viatge, no crec que tinguin dret a opinar, així com sobre els meus gustos musicals. Hi ha qui no diu res, a no ser, després de que el CD hagi donat ja tres o quatre voltes,que aleshores també jo estic tipa d'escoltar el mateix per molt que m'agradi o jo directament demani si els agrada o no. No sóc pas extremista, quan sóc jo qui va en un cotxe d'altre, no demano que canviin la música, només puc arribar a demanar que abaixin el volum, si és que estem tenint una conversa i no sento del que es parla. Trobo de mala educació i de poc respecte que et diguin que la música que escoltes i que t'agrada és soroll.

3 comentaris:

òscar ha dit...

Un clàssic dels estira i arronses al cotxe. A casa, com sols condueix la meva dona (manta que he sortit), tenim superat el tema. Ella escull, jo ho accepto i el nen, que musicalment va a la seva, s’endolla al Ipod. El més fotut és ... quan també canta!!! : )

Joana ha dit...

Òscar:

Si es tracta de cantar millor que sentis també l'original, no?

Núria ha dit...

Amb nens la cosa es complica. Millor tenir-los contents i entretinguts si vols conduir tranquil. El millor és que cadascú porti la seva música i el conductor trii el que sona al cotxe, només faltaria!
El mateix passa amb la climatització. El que ha d'estar còmode és el conductor i si els altres tenen fred o calor o massa aire, que vagin en tren!!