dijous, 18 d’agost del 2011

PER LLOGAR-HI CADIRES

Hi ha dues fotos molt diferents i per tant, dues parts molt diferents també.

Mentre estava de baixa, vaig veure un pseudoreportatge on no se que havia passat, però l'espècie humana despareixia de la Terra, no quedava ningú, quedava animals i plantes, però cap humà i com sense la presència de l'home a la terra, la natura acabava tornant a colonitzar el planeta, passaven segles.

Doncs a la Vall Fosca, fa uns anys, es van inventar montar un súperultramega pijo resort, que els havia de convertir a tots els de la Vall en ultra rics. Uns van vendre, d'altres es van hipotecar pel que se suposava era una inversió. Fins aquí, res a dir, tinc les meves opinions sobre fer una altra estaciód'esquí al Pirineu i més al de Lleida, sempre havia pensat que no havia pastís per tots, però tothom té dret a guanyar-se la vida i el més important, no marxar de la vall i abandonar el territori. De ser un lloc tranquil, van començar a arribar màquines infernals que remenaven terra i havien molts treballadors de la construcció, havien de fer cases, un hotel, un gran pàrquing pels cotxes, construir un telecabina de gran capacitat i un camp de golf. Havia de ser un resort que funcionés a l'estiu i a l'hivern. Tot això, passava mentre no havia crisi i tots tenien molts diners, però la constructora que remenava el cotarro va fer figa, va ser de les primeres que van palmar i van deixar a molta gent penjada i tota la vall empantanagada, com aquesta pilona del que havia de ser el telecabina, valles i l'oficina de venda dels apartaments.No he anat pel camí del Filià, que és on s'havia de fer l'estació d'esquí i no sé com està, però per com estava de camions movent terra, podeu comptar. Total, no haurà estació d'esquí i no es faran rics i si els han deixat una vall una mica destrossada i per que tothom ho pugui veure, la pilona de formigó, de molt bona qualitat, no està gens ni mica colonitzada per cap herbeta.

L'altra foto, és un divertimento, no hi ha cap truc, és tal qual, ja sabeu que jo no toco les fotos, no les edito mai o quasi mai i fer això seria massa per mi. La teranyina, amb totes les preses de la senyora aranya i si són alguna de les que es va moure, era de nit i on estava la teranyina no podia plantar el trípode, ja directament fa por.