dimarts, 6 de desembre del 2011

Al més pur estil cinematogràfic!

Avui tampoc hi ha foto. M'he passat el dia a l'hospital, coses de ma mare, que quan no sap que fer, es troba malament, sovint la gent té aficions i la seva és aquesta. No ha estat res, un atac d'ansietat o un principi d'angina o una mica de tot.
El que vull explicar no és pas això, sinó, que ahir, vaig sentir una noticia a la ràdio, que em va fer recordar una peli. La noticia era, que a l'aeroport del Prat, havien detingut a tres persones, que intentaven passar droga, no venien plegats al mateix vol, no, en tres de diferents, eren, Colòmbia, Argentina i Brasil. En total, sis kilos de no res. Dos els duien a l'estómac, embolicats amb preservatius, però no poca cosa, un duia dos kilos o alguna cosa així! Ja no el perill, que el preservatiu peti, sinó, que el malestar que deu provocar a la panxa allò i la rebotimenta que deu fer. El tercer, duia tres kilets en pastilles, fent un cinturó embolcallant-lo i això em va fer pensar que era al més pur estil cinematogràfic, com a "El expreso de medianoche", peli dura on les hi hagi. Em vaig imaginar al tio, que l'enganxen a l'aeroport, tots els gossos i la policia cridant. No crec que la presó d'aquí sigui com aquella presó turca de la peli, ni que passi tot el que passa el protagonista de la peli, però m'hi va fer pensar o recordar la peli. Quan es baralla amb el xivato i després el final. No ho explico per si hi ha algú que no l'ha vist i la vol veure i la te pendent. No ho crec, per que ja és força antiga i qui la vol veure ja la deu haver vist, fins i tot més d'un cop, com jo!

2ona pista.-
és capital de comarca, alba, ja ho he acotat.

4 comentaris:

l'hel·l'enic ha dit...

Sento lo de ta mare.
Referent a la foto, en tinc una que compleix amb les dues pistes que has donat. I m'aventuro a dir...BERGA.

Joana ha dit...

hel·lènic:
compleix amb les dues pistes, però no, no és Berga.

Anònim ha dit...

ben bé que son aficionats aquests traficants de droga. Us ho explicaria com ho faig jo, però després ja no ho podria seguir fent...

L'hel·lènic ha dit...

Si anomeno una per una totes les capitals de comarca, segur que l'encertaré,no?. Ara que hi penso, feinades tindria a poder-ne dir la meitat. Ni això, sense ajuda només en surten 14.