dissabte, 26 d’abril del 2008

No tot el que he vist es perderà

"TODO LO QUE HE VISTO SE PERDERÁ EN EL TIEMPO, COMO LÁGRIMAS EN LA LLUVIA" Això diu el replicant Roy al policia Deck a Blade Runner just abans de morir, perquè aquest mora i no el retiren pas. M'agrada més el final de la primera versió que no pas el del montaje final, aquest no l'entens si no has vist la primera, de totes maneres en Ridley Scott és molt lliure de fer amb la seva pel.lícula el que li vingui de gust, per això és seva. Tot i així ,evidentment m'encanta, no hi ha tanta diferència, és un clàssic.

Aquest inici, ve al cas perque algunes coses de les que jo he vist no es perderan perque les he deixat impressionades en les meves fotos, en paper o en suport informàtic. Està clar, que no es transmet exactament que et porta a fer aquella foto en concret i que el mateix no és igual vist per dues persones, però igual que en la pintura (art en el que no tinc cap traça) en la fotografia passa el mateix. Aquí van algunes de les fotos que he fet avui, no podia faltar alguna floreta, que a ma mare li ha caigut una bronca per voler-ne collir, "SACRILEGI", qui pot gosar pretendre fer una agressió al meu jardí? ni que sigui la meva mare. Per la quantitat de colors, prefereixo la tardor.

Alguna que he volgut posar-la aquí, perque quan es tracta d'aigua no m'en puc estar

9 comentaris:

Striper ha dit...

Un toll d'aigua precios com la foto.

Jordi Casanovas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi Casanovas ha dit...

més que vida animal a Passavets hauria de ser mort animal a Passavets, no creus ;)

Joana ha dit...

Striper:
L'aigua és quasi hipnòtica, i fa uns mesos no es podia fer aquesta foto.

Jordi:
Si, potser tens raó, volia dir que era presència animal.

Mireia ha dit...

joana, hi havia violetes a Santa fe'! Uh, jo aquest any no n'he collit n'hi una, amb el que m'agraden

Joana ha dit...

Busquets, doncs al Montseny n'hi ha i normalment fins ben entrada la primavera i estiu. Ara, vigila que culls al Montseny que ja saps que truco als forestals.

Juan Duque Oliva ha dit...

Gracias por la visita me he hecho mucha ilusión. Comparto una pasión contigo: la del agua. La que nos hace flotar, la que siempre corre, la que se lleva las lágrimas, la que nunca esperemos que se perderá.
Un beso

Martha! ha dit...

L'aigua és simbol de vida..
i la vida som nosaltres

un petó: que passis un bon pont!

Joana ha dit...

Luz de gas...:
Podría estarme horas mirando el mismo trocito de agua.
Martha:
Tot passa a l'aigua, hi ha un conte dels germans Grimm sobre una gota d'aigua