divendres, 2 de maig del 2008

Refredat d'estiu

M'estic refredant. Començo a notar el cap carregat i el nas també, estornudo més del normal. Fa una estona he anat al lavabo i m'he vist els ulls lluents, amb les ninetes molt i molt petites. Això ja està aquí, tinc una mica de tos de gos i la gola em pica un xic. Aquest matí he sortit amb el cap ben moll, com sempre d'altra banda i també he estrenat un jersei nou, d'estiu, semblava que avui era el dia, feia bó. Potser ja no estava bé i en algun moment he sentit fresca.
Ara em toca veure molta aigua, fer-me infusions de farigola i hauré de comprar eucaliptus fer bafs, no sabia com s'escrivia i ho he buscat al diccionari, no és bafos sinò bafs. Tot i que tinc un diccionari de tota la vida en paper, ho he buscat en el que hi ha a la xarxa, que és el mateix però.
Espero, que demà la sensació del cap ja hagi passat i ja em ragi el nas i tingui la tos en tota la seva plenitud, llavors ja em trobo bé, és ara, que no noto res.

8 comentaris:

Striper ha dit...

Joana vinga a millorarse ok, petons.

Juan Duque Oliva ha dit...

un poco de miel, sin pasarte que engorda

Jordi Casanovas ha dit...

doncs a cuidar-se toquen

Joana ha dit...

Moltes gràcies a tots!

Martha! ha dit...

l'estiu ja arriba...
alguns com jo estem plens d'alergies! però bé com ja hem passat per la primavera... ja m'h he acostumat!!

cuida'T! i aprofita el bon temps

Joana ha dit...

Luz de Gas:
Ya lo sé, pero no me gusta la miel, de todas formas un poquito.
Martha:
Déu ni dó les alèrgies, amb tots els plataners i pollancres florint i amb les llavors per l'aire.
Gràcies

Mireia ha dit...

joana, però sí ahir estaves bé! Amés no et pots posar malalta fins passat Sant Joan coma mínim, que no sé que passa amb " el peix que ja estarà venut" o alguna cosa semblant que ens van dir ahir

Ei, el post que em deies ahir no el trobo

Joana ha dit...

Quan vaig arribar a casa em vaig començar a trobar malament. Les malalties només compten si agafes la baixa i jo de moment no crec que la necessiti. Si, el comentari d'el peix venut ja el sabia, Serveix per fer un annexe al del lèxic, junt amb el mercat de Calaf i esto no es un bazar, i el de suerte y al toro de l'avi. El que dius que no trobes no té títol, hi ha unes fotos d'un drap de color blau