dilluns, 2 de juny del 2008

Cargol treu banya


No ho sap, pobret, però el seu destí és acabar o a la llauna o en salsa, després de la purga.

17 comentaris:

Mireia ha dit...

Quina mala bava, Joana!Pobret cargol

Joana ha dit...

Mala baba?, No. Realitat, pura i dura, a mi no m'agraden els cargols. I de fa uns anys, em sento molt identificada amb ells, sempre carretejant els estris de l'oficina mòbil com ells.
Ara em recordo d'un tros d'en Pepe Rubianes, que en un bar de tapes quan l'amo abaixa la persiana.

Josep B. ha dit...

Si depén de mi aquest cargol i tots els altres viuran una llarga i plàcida vida.

Em fa fàstic sols de pensar en menjar-los. ecs!

Striper ha dit...

Pobre Bitxo!!!!

Martha! ha dit...

pobrets si...
ells a diferencia de nosaltres han pogut ser dels dos sexes... i desprès diuen que són poca cosa els ""punyeteros...""

petoneetss

Juan Duque Oliva ha dit...

Me ha encantado la entrada, como todo lo que haces Joana.

Polvo somos y en polvo nos convertiremos.

Besos Joana

Joana ha dit...

Skorbuto:
A mi no m'agraden, però no em fa fàstic pensar que els altres s'els mengen.
Striper:
Molts bitxos es mengen. Hi havia molts, feia temps que no en veia així.
Martha:
Dels dos sexes no ho són alhora, primer són d'un i després de l'altre i són molt poc evolucionats, el seu sistema nerviós, pel que recordo és molt poc evolucionat. Però són bonics i van molt bé pels contes.
Luz de gas:
Gracias, haces crecer mi ego, ya está muy grande, EGO.
¿Polvo somos? o ¿de un polvo efectivo venimos? como dice un amigo.

Herodes Antipas ha dit...

Buenísima entrada, igual que la salsita con la que hace mi madre los caracoles, jejeje.
Un fuerte abrazo.

El tacte de les paraules ha dit...

Sí, d'acord, m'agraden els caragols..què hi farem!

Juan Duque Oliva ha dit...

De un polvo efectivamente venimos.

Jejejeje.

Besos

Antonio ha dit...

Cargols a la llauna. En Can Manel en Andorra. Mis recuerdos gastronómicos del Principado.

Aquí nos van más las cabrillas con tomates y los caracoles (esos pequeños que no gustan más allá de Despeñaperros...) esos son ricos ricos ricos...

saludos
Antonio

Joana ha dit...

Herodes de la Bética:
Hombre! Por fin alguien que reconoce que le gustan los caracoles, con la cantidad de gente que conozco que le gustan y aquí no le gustaban a nadie. A mi no me gustan, pero la salsita si. No me gustan como no me gustan otras cosas y no es por pena.

El tacte de les paraules:
No pateixis, que jo molts cops he anat a collir-ne.

Luz de Gas:
Y que por muchos años, podamos practicar!!!

El callejón de los negros:
No se que son las cabrillas, pero los chiquitines supongo que aquí es lo que llamamos caracolines y también se los comen, aunque no tienen tanta tirada, por lo que dicen, da "mandra", tan pequeños, no hay nada.

Antonio ha dit...

Esto son cabrillas, del tamaño de vuestros cargols... http://www.promocionesonline.net/recetas/17.jpg

Con tomate es tapa obligada en los bares en esta época.

En Sevilla (por extensión Andalucía) el caracol (y su caldito también en un vaso aparte para el que quiera rematar la faena) es todo un arte.
Veladores enteros... chupeteando... que tienen mucho hierro.

Saludos
Antonio

Clint ha dit...

per llepar-se els dits!

res ha dit...

“caragol treu banya
anirem a la muntanya
durem un feix de canyes
damunt ses teves banyes
caragol bover
jo també hi vendré.”
salut!!

Joana ha dit...

Callejón de los negros:
No entiendo lo del caldito en el vaso, ¿que caldito?. Yo porque no me los como, pero la decripción muy visual, ya veía una terraza abarrotada de gente sorbiendo caracoles, ssshhhrrr!!! ¿se escribirá así la onomatopeia?

Clint:
Avui he vist un senyor a un bar que es menjava un croissant i es llepava els dits, amb unes ganes!

mq:
cargol treu banya
puja la muntanya
cargol veu vi
puja el muntanyí

Antonio ha dit...

Te vas a tener que venir, ¡ya! estamos en temporada buena buena.

Te paso una entrada de un blog, que tiene una foto que te quita las tapaeras del sentio...

Salut
Salud
Antonio