Mala baba?, No. Realitat, pura i dura, a mi no m'agraden els cargols. I de fa uns anys, em sento molt identificada amb ells, sempre carretejant els estris de l'oficina mòbil com ells. Ara em recordo d'un tros d'en Pepe Rubianes, que en un bar de tapes quan l'amo abaixa la persiana.
Skorbuto: A mi no m'agraden, però no em fa fàstic pensar que els altres s'els mengen. Striper: Molts bitxos es mengen. Hi havia molts, feia temps que no en veia així. Martha: Dels dos sexes no ho són alhora, primer són d'un i després de l'altre i són molt poc evolucionats, el seu sistema nerviós, pel que recordo és molt poc evolucionat. Però són bonics i van molt bé pels contes. Luz de gas: Gracias, haces crecer mi ego, ya está muy grande, EGO. ¿Polvo somos? o ¿de un polvo efectivo venimos? como dice un amigo.
Herodes de la Bética: Hombre! Por fin alguien que reconoce que le gustan los caracoles, con la cantidad de gente que conozco que le gustan y aquí no le gustaban a nadie. A mi no me gustan, pero la salsita si. No me gustan como no me gustan otras cosas y no es por pena.
El tacte de les paraules: No pateixis, que jo molts cops he anat a collir-ne.
Luz de Gas: Y que por muchos años, podamos practicar!!!
El callejón de los negros: No se que son las cabrillas, pero los chiquitines supongo que aquí es lo que llamamos caracolines y también se los comen, aunque no tienen tanta tirada, por lo que dicen, da "mandra", tan pequeños, no hay nada.
Esto son cabrillas, del tamaño de vuestros cargols... http://www.promocionesonline.net/recetas/17.jpg
Con tomate es tapa obligada en los bares en esta época.
En Sevilla (por extensión Andalucía) el caracol (y su caldito también en un vaso aparte para el que quiera rematar la faena) es todo un arte. Veladores enteros... chupeteando... que tienen mucho hierro.
Callejón de los negros: No entiendo lo del caldito en el vaso, ¿que caldito?. Yo porque no me los como, pero la decripción muy visual, ya veía una terraza abarrotada de gente sorbiendo caracoles, ssshhhrrr!!! ¿se escribirá así la onomatopeia?
Clint: Avui he vist un senyor a un bar que es menjava un croissant i es llepava els dits, amb unes ganes!
mq: cargol treu banya puja la muntanya cargol veu vi puja el muntanyí
17 comentaris:
Quina mala bava, Joana!Pobret cargol
Mala baba?, No. Realitat, pura i dura, a mi no m'agraden els cargols. I de fa uns anys, em sento molt identificada amb ells, sempre carretejant els estris de l'oficina mòbil com ells.
Ara em recordo d'un tros d'en Pepe Rubianes, que en un bar de tapes quan l'amo abaixa la persiana.
Si depén de mi aquest cargol i tots els altres viuran una llarga i plàcida vida.
Em fa fàstic sols de pensar en menjar-los. ecs!
Pobre Bitxo!!!!
pobrets si...
ells a diferencia de nosaltres han pogut ser dels dos sexes... i desprès diuen que són poca cosa els ""punyeteros...""
petoneetss
Me ha encantado la entrada, como todo lo que haces Joana.
Polvo somos y en polvo nos convertiremos.
Besos Joana
Skorbuto:
A mi no m'agraden, però no em fa fàstic pensar que els altres s'els mengen.
Striper:
Molts bitxos es mengen. Hi havia molts, feia temps que no en veia així.
Martha:
Dels dos sexes no ho són alhora, primer són d'un i després de l'altre i són molt poc evolucionats, el seu sistema nerviós, pel que recordo és molt poc evolucionat. Però són bonics i van molt bé pels contes.
Luz de gas:
Gracias, haces crecer mi ego, ya está muy grande, EGO.
¿Polvo somos? o ¿de un polvo efectivo venimos? como dice un amigo.
Buenísima entrada, igual que la salsita con la que hace mi madre los caracoles, jejeje.
Un fuerte abrazo.
Sí, d'acord, m'agraden els caragols..què hi farem!
De un polvo efectivamente venimos.
Jejejeje.
Besos
Cargols a la llauna. En Can Manel en Andorra. Mis recuerdos gastronómicos del Principado.
Aquí nos van más las cabrillas con tomates y los caracoles (esos pequeños que no gustan más allá de Despeñaperros...) esos son ricos ricos ricos...
saludos
Antonio
Herodes de la Bética:
Hombre! Por fin alguien que reconoce que le gustan los caracoles, con la cantidad de gente que conozco que le gustan y aquí no le gustaban a nadie. A mi no me gustan, pero la salsita si. No me gustan como no me gustan otras cosas y no es por pena.
El tacte de les paraules:
No pateixis, que jo molts cops he anat a collir-ne.
Luz de Gas:
Y que por muchos años, podamos practicar!!!
El callejón de los negros:
No se que son las cabrillas, pero los chiquitines supongo que aquí es lo que llamamos caracolines y también se los comen, aunque no tienen tanta tirada, por lo que dicen, da "mandra", tan pequeños, no hay nada.
Esto son cabrillas, del tamaño de vuestros cargols... http://www.promocionesonline.net/recetas/17.jpg
Con tomate es tapa obligada en los bares en esta época.
En Sevilla (por extensión Andalucía) el caracol (y su caldito también en un vaso aparte para el que quiera rematar la faena) es todo un arte.
Veladores enteros... chupeteando... que tienen mucho hierro.
Saludos
Antonio
per llepar-se els dits!
“caragol treu banya
anirem a la muntanya
durem un feix de canyes
damunt ses teves banyes
caragol bover
jo també hi vendré.”
salut!!
Callejón de los negros:
No entiendo lo del caldito en el vaso, ¿que caldito?. Yo porque no me los como, pero la decripción muy visual, ya veía una terraza abarrotada de gente sorbiendo caracoles, ssshhhrrr!!! ¿se escribirá así la onomatopeia?
Clint:
Avui he vist un senyor a un bar que es menjava un croissant i es llepava els dits, amb unes ganes!
mq:
cargol treu banya
puja la muntanya
cargol veu vi
puja el muntanyí
Te vas a tener que venir, ¡ya! estamos en temporada buena buena.
Te paso una entrada de un blog, que tiene una foto que te quita las tapaeras del sentio...
Salut
Salud
Antonio
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