dijous, 12 de juny del 2008

Més tecnologia

Abans d'ahir em vaig comprar el ipod shuffle, la "pijada" més "pijada" que es pugui trobar al mercat, a més tenint en conte que mai he estat una usuària de walkmans i discmans gaire seguidora. Vaig pensar, que per anar al gimnàs a fer bici, m'aniria molt bé. Fer bici al gimnàs, per a mi és molt avorrit, deu minuts no s'acaben mai. Però, és que aquest ipod, és tan, com ho diria "mono". És molt petitó, medeix 2,5cm x 4cm i porta una pinça per poder-ho portar enganxat a la samarreta o a la butxaca, tota una cucada.
Pensareu que perque he trigat tant en fer l'entrada? Tenia feina i altres afers. Però anem al ipod que és més agradable i divertit que no pas la resta. No sé pas, perque em foto en aquests embolics. Tothom et diu: "Si és molt fàcil". I si, ho és, però no tohom té el meu ordinador que té vida pròpia, com la Hall de, 2001 Odisea espacial. Contrariament a d'altres coses, aquest no porta una caixa ben grossa, no , és el que veieu a la foto, ni grans papers amb moltes instruccions, no un llibret mida ipod shuflle amb unes lletres molt petites i que et diu que entris a la web d'apple i d'allà t'ho miris tot i et descarreguis els itunes per poder ficar-hi la música a l'enginy. Doncs ahir, vaig intentar-ho i no em surtia el que se suposava, així que, com que ja em conec jo el senyor ordinador meu, que el gravador de DVD tampoc no m'el reconeix i quan li poso el lladre aquell per ports usb tampoc, vaig pensar que ho intentaria amb el portàtil de la feina, i així ho he fet. Ja tinc alguna cosa de música carregada al meu ipod, tampoc us penseu, res ultramodern, el que jo tinc, i això em fa recordar que hauria de comprar alguna cosa de música. Evidentment, he posat al Bruce, no pot faltar en qualsevol cosa meva de música, un recopilatori de Maná que em vaig baixar de l'emule fa temps, el primer disc de la Rosana i un de La famila del far (Lighthouse Family). Ja sé que es pot posar i treure tot el que un vulgui i sempre que es vulgui, però calia posar-hi alguna cosa. Molt probablement, tots els que he posat avui són més aviat un xic melanconiosos, però ja se sap, hi ha dies i dies. Suposo que en pocs dies o no, no sé quants dies em durarà la tonteria, hi afegiré d'altres amb més alegria. Doncs bé, el cas és, que ja tinc ipod. No sé quin ús li faré, perque jo el transport públic el faig servir poc, quan vaig d'excursió m'agrada sentir el soroll o el silenci del bosc i pel carrer també faig poc recorregut a peu, ja us explicaré d'aquí a un temps si el faig servir o no. Espero que si. Això són les noves tecnologies i cal entrar-hi, seré una iaia com aquestes que surten a la tele que entren a xats i parlen pel messenger amb els seus néts. Jo això de parlar amb els néts pel messenger ho tinc magre, perque ni que em posés ja a fer feina i tenir fills!, qui sap, la ciència avança molt i l'esperança de vida cada cop és més llarga. Doncs apa, cada dia tinc més cables damunt de la taula, per poder descarregar fotos, música, connectar la impressora i d'altres enginys tecnològics que tinc, perque no els faré servir molt però els tinc tots o gairebé tots.

9 comentaris:

Mireia ha dit...

ja he vist l' ipod. Xulo! I ja spas que toca música animada!

Clint ha dit...

no s'hi pot fer res, si t'agraden els aparatus...t'agraden!

I els ipod son tan xulos! que hauries de tenir-ne un de cada, un per cada situació!

Striper ha dit...

Jo no soc gaire d'escoltar musica per ahi per quant veig lo cucos que son m'entran ganes de comprar .me un.

Juan Duque Oliva ha dit...

Sin lugar a dudas te has comprado el mejor y el Itunes es el mejor reproductor para el ordenador, para mi gusto, ya te acostumbraras es muy intuitivo.

Yo suelo escuchar música con el móvil, le puse una tarjeta de memoria grande, lo que pasa que prefiero escuchar la música en el ambiente, no me hace mucha gracia ir o estar completamente aislado con los auriculares. PEro para algunos momentos viene muy bien.

Desde luego el que has escogido es el mejor


BEsos y que lo disfrutes

Herodes Antipas ha dit...

Pedazo de Ipod. Además muy bueno, sí señor. Has hecho una buena compra.
Cuando se te quede chico, como la ropa, acuérdate de mí, vale, jejejeje.
Un besazo,

Joana ha dit...

Mireia:
Ja l'has vist "en vivo" a més, i si suposo, que ja posaré música més animada, però la que tinc és perque m'agrada, i ja saps que no sóc gaire de plorar i em passen ràpid les coses.

Clint:
A mi de fet, m'agrada tot, ho veig tan xulo tot, que no m'hi puc estar. Tinc la pda i per aquí ronda, sense treure-li tot el partit, però també em vaig comprar la més mona. Si fins i tot, un cop vaig comprar un tornavís perque era mono, el necessitava per això.

Striper:
Jo tampoc sóc d'anar tot el dia autista, a més, perque en el cotxe ja tinc la música. Però són tots tan cucos, que no em vaig poder estar.

Luz de Gas:
Lo he comprado porque unos amigos también lo tienen y me lo enseñaron. Como le digo a Striper, ir autista no me gusta. Y uno de estos amigos se lo pone para esquiar, pero yo dudo que para esquiar lo utilice. Supongo que para cuando vaya a la playa sola, que es lo acostumbro.

Herodes de la Bética:
Cuando se me quede chico, ya te haré un paquete y te lo mandaré con la ropa también. Que mono estarias con los piratas de hilo blanco o con aquella camiseta de verano de tirantes muy escotada! de color rosa además

Juan Duque Oliva ha dit...

Yo antes iba siempre solo a la playa, ahora acompañado, me ha tocado alguien que sin playa no sabe vivir.

Besus en la foto de abajo parece que estas en GRECIA

Joana ha dit...

Luz de gas:
Pues, yo ahora, por ir, voy a sola a todos lados. O sola, no voy, pues sola. Y la verdad, también es un gustazo.
La foto de abajo, es una cima del Pirineo, pero ahora que lo dices, si que lo parece, Grecia, que no he estado nunca

Martha! ha dit...

cada dia trobem més i més coses noves pel món, i tot i que ens hi anem acstumant, de vegades ens sorprenem de les noves coses que surten al mercat! o no és aixi?
un petonet, a cuidar-se!