dimecres, 10 de desembre del 2008

La Fira de Santa Llúcia

De sempre m'ha agradat anar a la Fira de Santa Llúcia a la Catedral. De petita, el meu pare ens portava a la fira de la Sagrada Família a comprar l'arbre de Nadal, perquè era més pràctic que no pas baixar fins a la Catedral, però anar un dia a la de la Catedral no es perdia tampoc, no calia comprar res, només passejar per les paradetes.
Amb el pas dels anys, la fira cada cop es feia més gran i tenien cabuda tota mena de paradetes i aquestes eren les que a mi cada cop m'agradaven més. Tot un perill per la meva economia. Any rera any, anava a la Fira de Santa Llúcia i les paradetes dels hippis cada cop tenien més èxit. No ho recordo, però l'any passat no deuria anar, i quina va ser la meva sorpresa el dilluns, quan tota decidida vaig a la Fira i resulta que només hi ha les paradetes del davant de la Catedral, de pessebres, molsa i arbres i no hi havia cap altra paradeta dels hippis, pels carrers dels voltants.
Arribar fins a la plaça on juguen a pilota a l'hora del pati en Jose i l'Hereuet no va costar gens. A la plaça no hi havia arbre de Nadal, suposo que coses de la crisi, i el pessebre, tan polèmic en els últims anys, era d'allò més tradicional i perquè no dir-ho, carrincló.
Però, jo em vaig quedar molt decebuda al veure que no hi havia paradetes. Què ha passat?

5 comentaris:

Juan Duque Oliva ha dit...

Pues a mi no me preguntes, en mi nuevo barrio como no sea el chino de la esquina no hay rastro de nada, más tranquilo si te digo la verdad.

Besos preciosa

rebaixes ha dit...

Joana,crec que pots gaudir una estona si vens a veure el primer video que he col·locat al bloc. EL SACRIFICI EN LA DANÇA. aNTON.

Striper ha dit...

Es molt bonica el problema es que amb tanta gent costa tant caminar.

Mireia ha dit...

i on vas saciar les teves ganes compradores?

rebaixes ha dit...

T'he agafat unes precioses fotos de la Vall Fosca'08. Hi he posat uns quants trenets,jo així anomeno els versets. A veure si t'agraden// Felicitats en pau, Anor,Llibertat i que la Crisis mori aviat.Anton