divendres, 23 d’octubre del 2009

JO TAMBÉ EL VAIG VEURE!

Llevat d'algú que no veiés TV3 ahir al vespre, segur que tothom va sentir al Tomàs Molina molt emocionat explicant el gran Arc de Sant Martí que s'havia vist ahir a la tarda a Barcelona i tota l'àrea metropolitana.
Jo també el vaig veure i aquí ho demostro. Altres vegades, potser ni ho he vist, però tenia les cortines corregudes per allò de que era molt negre amb la que havia caigut i encara plovia quan va sortir tímidament una mica el solet, amb una llum molt estranya i el vaig veure. Un arc perfecte, vaig haver de posar la lent de gran angular i encara i així surt justet. L'altre més ténue no surt a la foto, no hi cabia.
Ja dic que la llum era molt estranya.
I després de tot l'aiguat, va quedar una nit molt clara encara que força ventada i vaig voler fer alguna foto amb els arbres i palmeres movent-se. No és pas un gran paisatge! però és el que es veu desde casa.


6 comentaris:

rebaixes ha dit...

M'alegra que em deixeu veure el qu vosaltres vareu gaudir. Molt bonic i encisador...Un espectacle... Anton.

Striper ha dit...

Precios pero per aqui es frecuent veurel quant plou.

adnaloy ha dit...

Jo també el vaig veure! era a la feina i va ser un moment màgic, la primera vegada que ho he vist senser, molt però que molt emocionada, ja ho crec! Tenia un parell de companys que intentavan fer la foto amb el movil, cosa inútil, si no tens la màquina adequada. La llum era molt estranya. Estava en una sisena planta interior, però els edificis (alguns d'estil modernista) quedaban perfectes. Un fantàstic regal pels ulls i l'ànima.
Una abraçada

Núria ha dit...

Uauuuu!! Fantàstic!!!

Joana ha dit...

Rebaixes:
Va ser bonic.

Striper:
Que aquí també el veiem, però aquest era perfecte, tot sencer i tenia rèpliques, per dins i per fora, que a la foto no van sortir.

Adnaloy:
Marioli, ja està bé!. Desde la finestra de casa, encara vaig poder fer alguna cosa i l'últim aparatet comprat també va ajudar.

Núria:
Si que va ser fantàstic i més a Barcelona.

un racó de món ha dit...

són genials les fotos.. mai l'he vist així de bé..!

passava!