dilluns, 30 de novembre del 2009

"GOLDEN HOUR"

Aquest cap de setmana he estat a Bell-lloc d'Urgell. He tornat als orígens, és el poble de la meva àvia, encara hi tinc parents, però no es tractava d'anar a veure'ls, no tenia temps, hi he anat per feina. L'últim cop que hi vaig ser-hi, va ser per un enterrament, ara ha estat més lúdic.
Com que sempre porto la meva càmera de fer fotos, cosa obvia, doncs una es pot permetre el luxe de ser súper-ràpida i fer un parell de fotos quan veu que a quarts de vuit del matí de diumenge havia aquesta llum.
Per qui ho conegui, això és el que li diuen la Pineda, són quatre pins, però a la foto fa bonic.
No vaig poder fer més fotos, ja m'hagués agradat, però les coses són així, i quan vaig acabar la feina, el dia era lleig i gris i no donava gaire joc, a més feia moooooolt fred.
A l'hora de les fotos, la temperatura era de 2 graus.
Tot estava gebrat, i ja m'hagués agradat poder esmerçar una mica de temps per aprofitar això, i intentar unes quantes fotos del gebre.
Si és veritat que comença a fer fred, ja ho intentaré!

5 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

s'han d'aprofitar aquests moments de llum especial.

Mireia ha dit...

nena, t'han quedat xulíssimes. Feina?? Un diumenge???

Joana ha dit...

Jordi:

Si, cal aprofitar-ho i mira que el lloc no és pas cap meravella.

Mireia:
Gràcies, tu ets la presidenta del meu club de fans. Si, feina, sóc tan treballadora que fins i tot el diumenge, encara que no sigui la meva zona.

Striper ha dit...

Quines fotos mes guis t'han quedat.

Yvonne ha dit...

Realment el profe de foto es va oblidar de dir-nos q la Golden Hour era també a quarts de vuit del matí, realment t'han quedat xulíssimes!!!