dimarts, 5 de gener del 2010

I AL FINAL, ELS REIS MAGS!!!

Avui la Yvonne m'ha renyat, perque fa molts dies no feia cap entrada, i té tota la raó, però he estat de vacances i no havia tigut temps, volia fer alguna entrada, ja excuses de mal pagador, però arribava tard a casa, per sopar i el temps just per descarregar les fotos del dia.
Aquets dies, han estat potser més estressants que anar a treballar.
Vaig començar les vacances el dia 24, tot molt justet, sense temps per poder preparar-me psicològicament per la marató familiar i de menjar. No és que no m'agradi, total, som els de sempre, però canviem d'escenari cada dia. I, a part d'això? Doncs qui a aquestes alçades no sàpigue que he fet no em coneix. Per dates, ha tocat comprar, a mi m'agrada comprar, però aquests dies m'atabala, per tant, he comprat. He anat a esquiar, "of course". He excercit de tieta amb els petits. He quedat amb amics que feia temps no ens veiem. I fins i tot he tingut temps, per passar per urgències a Vall d'Hebron a portar la meva mare. Així que temps no me n'ha sobrat.
Les cervicals han fet de les seves, fins el punt de pensar que no podria anar a dinar el dia de Nadal.
Evidentment, tot documentat gràficament. Que quedi clar, que a mi cap monitor, no m'ha esperat mai amb els braços oberts, tot i que potser no m'importaria que algun m'hi esperés.
Un cotxe aparcat en doble fila, em va tenir tancada durant més de dues hores a Masella, ara el municipal ja em tolera que jo el deixi mal aparcat, per pena!. He patit una hora i mitja de retenció per culpa d'un accident, espectacular!, bombers, helicòpter, mossos, guàrdia civil. Un tio avançant en línia continua i en una corba, si no és mort, es merexeria que el rematessin, xoc frontal, el pobre desgraciat que baixava bé quina culpa té!i la resta, que vam haver d'estar parats tampoc i la despesa inútil, que es podia haver estalviat, per culpa  d'un inconscient, per no dir una altra cosa.

Quedant amb els amics a la Vila Olímpica, que feia segles que no hi anava, també es poden fer fotos, com si fos una turista, no és un lloc que mai m'hagi entussiasmat, però si tots hi volen anar, i per cert, la zona blava es paga en diumenge, quin morro! com si no paguèssim ja prou.



I els grans protagonistes d'aquests dies, els petits de la casa. M'ho passo bé amb ells, però no paren i llavors, necessito unes vacances per recuperar-me, veiem el Libro de la Selva, el Rey León, Los Aristogatos i altres coses per l'estil, juguem amb cotxets, blocs de construcció. Hem anat al mercat i li ha encantat, no havia anat mai. Ha vist la castanyera en una gitana de la porta del mercat, que ven alls asseguda a terra.
I els reis mags, els hi portaran a casa meva una cuineta de fusta amb la seva fireta, que és preciosa!
A mi el tió, em va cagar un filtre degradat neutre.
A portar-se tots molt bé que demà a la nit venen els reis! Les sabates ben enllustrdes i totes les joguines recollides, que sinò passen de llarg els barbuts!


5 comentaris:

Striper ha dit...

Doncs que els reis es portin com cal malgrat tasmbe porten ell fi de les vacances.

Mireia ha dit...

La foto de A. t'ha quedat genial

Joana ha dit...

Striper:
Ja veurem com es porten i si no em porten gaire carbó.

Mireia:
Vol que li faci les fotos, però que surti la llumeta, el flash.

Yvonne ha dit...

Ja era hora super tieta no??de les millors fotos q t'he vist Jo!!com m'agradaria arribar a saber fer-les tant bé!Ah i guapíssim!!!

Joana ha dit...

Yvonne:
Gràcies per súpertieta! Et porto uns quants anys d'avantatge en això de ser tieta, com 16 anys i no és poc. A més, aquest, amb totes les carotes i ganyotes que sap fer, no sér si és molt mèrit.