dilluns, 1 de març del 2010

EFÍMERS

Els efemeròpters són un ordre d'insectes, que l'estadi juvenil és aquàtic i l'estadi adult no i es caracteritzen perque llavors viuen entre hores o dies.
Igual que els efemeròpters, som efímers i tenim data de caducitat, el que passa és que no la portem estampada al front com si d'un iogurt es tractés.
Però a més som fràgils, malgrat no ho demostrem sempre o no ho vulguem demostrar, ens han educat així. No ens mostrem com som i els sentiments que tenim.
De ben segur, que si estés explicant qualsevol ximpleria, amb l'estona que porto escrivint, ja hauria escrit força més, però això costa més, potser és un bon exercici per expressar sentiments o sensacions, si més no per a mi, que no ho expresso mai.
En l'entrada anterior, deia que era molt fàcil posar de bon humor en els altres, simplement dient coses agradables i que facin sentir bé, això es pot convertir en un feed-back i estar tots més contents. De vegades, sóc una mica boques, ja ho sé, i dic coses que després no acabo fent, ara ho poso per escrit i també un signo. Perquè no puc fer-li un petó a un amic? si em ve de gust, o de donar-li una abraçada? no es tracta de forçar les coses. Potser l'anima i el fa posar content, si ho aconsegueixo, ja haurà valgut la pena.
Carpe Diem.





4 comentaris:

Joana ha dit...

Ho acabo de tornar a llegir i m'ha quedat d'un cursi!!!, no m'ha quedat com volia, si s'ha entés el que volia dir ja està bé, però em sembla que continuaré escrivint ximpleries frívoles, banals i superficials com sempre i com sóc jo.

Mireia ha dit...

?

Martí ha dit...

Que i qui dius que has fet?, a veure si haurem de quedar aquest cap de setmana perque t'expliquis!

Joana ha dit...

Mireia-Martí:

No he fet res, tranquils, ja m'hauria agradat, ja. Sabia que no s'entendria res del que volia dir. Ja us explicaré el fons de tot plegat.