dimarts, 11 de maig del 2010

TOT TÉ UN PRINCIPI I UN FINAL

Com cada any arriba el final de la temporada d'esquí, ja sé que ja fa dies, però em posa trista que s'acabi. Durant la temporada m'ho passo molt bé, malgrat a molta gent no li agradi el fred i sigui l'época en que a ningú li venen ganes de fer coses, a mi si, amb el fred estic més activa, la calor em xafa molt, a l'hora de treballar, si estic de vacances tant me fa que faci fred o calor, la única pega a l'hivern és que es fa de nit abans i no pots estar tanta estona a la muntanya o així.
Els caps de setmana d'hivern realment desconnecto. Em trobo a gust, hi ha qui em consenteix totes les rebequeries que ni jo mateixa podria imaginar que fóra capaç de fer, d'altres que no em consenteixen rebequeries però em porten com una reina. M'ho passo tan bé que puc arribar a riure fins a plorar.
Així doncs, a ningú no se li ha de fer estrany que digui que quan s'acaba la temporada, sobretot l'últim dia, estigui trista. Hi ha gent que la continuo veient, però tampoc és el mateix, tots experimentem una transformació. Però hi ha d'altres a qui no veuré fins la propera temporada.


Una cosa s'acaba, però una altra comença. I tant bon punt la neu acaba,-potser no del tot, perque la foto de dalt està feta dimecres passat, quan ja havien tancat pistes!-comença la temporada de sortir d'excursió i anar a veure floretes. Aquest any, la primavera, està sent especialment verda, o a mi m'ho sembla. Estic perseguint fer la foto d'un camp de roselles (amapoles en barceloní o pipiripís en bagesenc, si algú en sap alguna altra que m'ho faci saber). També m'ho passo bé anant d'excursió i anant a veure floretes. També arriba el moment d'anar a la platja, que també m'agrada, tothom m'ho pregunta si vaig a la platja i hi ha temps per tot, anar a la platja a fer una mitja jornada de solet, sorra i agua.
Ara les meves fotos i paisatges canvien així com les meves entrades del blog.


4 comentaris:

Juan Duque Oliva ha dit...

Que bonitas fotografías y no te preocupes que ya vendrán de nuevo las nieves

Besos

Joana ha dit...

Juan:
Tu siempre tan encantador, gracias. Esperemos que cuando sea el momento vuelvan las nieves.
Besos.

Núria ha dit...

Joana!
Un regalet! Això encara no ha acabat... http://nuriatomas.blogspot.com/2010/05/maig-arribat-hivern-acabat.html

Joana ha dit...

Núria:
Ja ho he vist, és una passada. Tothom diu que no és normal, però tampoc és tan estrany, fa un parell d'anys per aquestes dates era a Andorra i també va nevar. Per Barcelona potser és més estrany que faci aquest fred, però a d'altres llocs em sembla que no tant.