divendres, 23 de juliol del 2010

AVORRIDA


Avui he anat a la pelu, res, a fer-me color, com es diu i a repassar les puntes, però sempre acaba tallant més del que desitjo, total és cabell, ja creixerà. Quan hi vaig sempre surto amb una bona dosi d'autoestima, que ja em cal, avui ha hagut un moment que fins i tot he pensat que el perruquer m'estava tirant els trastos. Tant si com no, me l'ha volgut fer llis, amb aquesta calor, no em dura gens. Mentre m'anava pentinant, tota l'estona dient-me, cuanto más tiempo pasa, más guapa estás, y si te maquillaras un poco, aún ganarias más. Quan ha acabat, se'l veia satisfet de la seva feina, "Estás guapísima" m'ha dit, podeu comptar!  I el noi que renta els caps, també. Així, clar, surts d'allà amb l'ego una mica pujat. El perruquer m'ha explicat que si tot li va bé, després de les vacances ja no hi serà, hauré de tornar a la pelu mare o anar els dimecres que és quan va l'altre perruquer que m'agrada com ho fa.
He tornat a casa, he dinat una mica d'amanida i quiche que m'he comprat al forn i després he anat a comprar al súper, els divendres a la tarda no treballo.

Estic avorrida i no és que no tingui res a fer, si coses a fer a casa, si vull, per parar un carro, però no tinc ganes. Vull que passi alguna cosa, el que sigui, però no, és un cercle viciós i allà estic atrapada, em neguiteja i allà estem, sense saber que fer. Fins i tot al perruquer canvia!

Deixo una foto de platja, de la setmana passada, que també hi vaig, més que res, que tothom es pensa que no m'agrada i que no hi vaig i no és el cas. Quan vaig a la platja, vaig a l'hora que recomanen que no es vagi, per això és plena, però que hi farem, sempre he anat a aquestes hores i amb el meu color no crec que em faci mal, a més com que no li faig fàstics, el sol ja sap que l'estimo i per això no em crema, no com a d'altres que es posen pantalla total i s'amaguen i a la mínima, patapam! ja s'han cremat!

Suposo, que ja es veu que estic avorrida!

3 comentaris:

Clint ha dit...

No s'hi val dir que s'està avorrit i que no es treballa el divendres a la tarda en el mateix post!

Que no t'has llegit les normes internes de blogger!!! ;)

Joana ha dit...

Clint:

Perdona, però jo no em llegeixo mai res de cap norma, clico on diu aceptar i apa, ja està!

Antonio ha dit...

Goza ese aburrimiento que es tuyo....

Un abrazo
Antonio