diumenge, 29 d’agost del 2010

OSCAR Y LUCINDA

És el títol d'una pel·lícula de l'any 1997. En el seu moment, vaig anar al cine a veure-la i em va agradar, si la memòria no em gasta una mala passada, va ser al Casablanca, pels de Barcelona ja saben quines pelis es fan i pels de fora o que no el coneguin, doncs, direm que no és on es vegin pelis comercials o de mamporros, ja m'enten tothom.


La van fer per la tele, ja fa uns quants anys, a tele cinco o antena 3, i ja sabem tots com les gasten, de manera que vaig intentar gravar-la, però com que no van anar segons la programació prevista, no es va poder gravar com la última mitja hora, quina ràbia!!! Després ho he estat intentant a l'emule, però no l'he sabut trobar. L'altre dia, quan ja ho donava tot per perdut, el meu amic Ramon, a qui m'estimo molt i amb qui havia anat a veure la peli, em va donar la sorpresa. "Et tinc la peli del Ralph!" Ara ja la tinc, només em falta veure-la, suposo que ara la veuré, ahir ho vaig intentar, però quan vaig canviar la tele, sembla que no vaig connectar el DVD amb la tele i no sabia on parava el cable, però ara ja ho tinc tot a punt. Així que vaig a sopar i a veure la peli. Gràcies Ramon!

6 comentaris:

lisebe ha dit...

Doncs molt peli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo quan em falla el DVD el poso a l'ordinador i pels matins de cap de setmana les veig totes de 7 a 9 del matí.. i el dilluns es el millor dia Avui he vist El retrato de Dorian Gray de 1945 per compararlo amb la nova peli del cinema.

Petonets bonica i bon començament de setmana

lisebe ha dit...

Volia dir molt bona peli!!!! m'he deisxat un adjectiu!!! jajaj

Juan Duque Oliva ha dit...

Seguro que se va la luz y no puedes verla

Joana ha dit...

Lisebe:
Ja l'he pogut veure, era cosa del cable. Em va agradar i m'ha tornat a agradar.

Luz de gas:

Pues no se fue la luz, y la vi toda enterita y sin dormirme, que tiene mérito cuando se trata de verla en casa.

Verdial ha dit...

Bueno espero que anoche disfrutaras de la película después de tantos contratiempos para verla. Yo no la he visto pero dadas tus letras y tu interés, lo haré en la primera oportunidad que tenga.

Antonio ha dit...

¡Tenías que verla! ¡Eras tú contra los medios!