diumenge, 7 de novembre del 2010

BUSCANT LA TARDOR PERFECTA

Fa dies que persegueixo dues coses, la primera, trobar la foto de tardor perfecta, que encara no he aconseguit i al pas que anem, aquest any tampoc no ho aconseguiré i la segona, era anar a Sant Jaume de Frontanyà, que ahir, ja el vaig trobar.
Vaig sentir, em sembla que a la tele, que és el poble més petit de Catalunya. Petit, ho és, ara no sé si el més petit, però per ser tan petit tenen una església molt gran. Independentment, de si és o no petit, tant fa, el poble és molt bonic. L'església es pot visitar, anant a demanar la clau. Per arribar, cal anar per una carretera que déu ni dó i s'em va fer llarg, més que res perque els indicadors diuen una distancia i em va semblar que era més del que deia, sigui com sigui, paga la pena anar.
Hi ha un aparcament petitó, peròtampoc no cal més. En general, la gent van a visitar el poble i a tot estirar s'estan mig hora tres quarts, vaig veure uns quants grups de gent mentre vaig ser al poble i als voltants. Em va fer gràcia, un comentari que vaig sentir. Una dona, que acabava de parlar per telèfon deia als alttres, que uns amb qui havien quedat no anirien, perquè s'havien equivocat i eren a Sant Jaume dels Domenys, apa que no! quin nivell en el coneixement del territori!

3 comentaris:

Striper ha dit...

Molt bona foto!! I si es el poble amb menys habitants.

GURMET ha dit...

Poble i lloc de peregrinatge per els boletaires.

Joana ha dit...

Striper:
Si ho diuen, serà veritat. Jo vaig veure molts forasters, per no dir que tots.

Gurmet:
Com tota la comarca, però ara ja comença a acabar-se la temporada.