divendres, 3 d’agost del 2012

He tingut un somni

Diuen que somiar, sempre somiem (que m'ho diguin a mi), però el que passa, és que després no ho recordem. Normalment, jo no somio, o com diuen, no ho recordo. Hi ha vegades que somio, però només recordo una part o una cosa concreta. Això últim, és el que m'ha passat avui, només recordo un fet concret. 
Em trobava algú, no sé, a on, ni com, ni per què. El trobava i punt, però el cas, és que, així d'entrada, no hi trobava res estrany. I estrany, ho era! Era una persona normal, de cos, però, el que ja no era tan normal, era el cap. Per cap, tenia un cub perfecte, com els dibuixos que fan ara a la tele pels nens, i a cada costat del cub, hi havia la seva foto del perfil del facebook.
I...és que estic molt malament, em sembla que realment em calen les vacances.

4 comentaris:

Carles Casanovas ha dit...

No t'en vagis de vacances i aprofita l'inspiració dels teus somnis ... tal vegada qian despertis i trobarás en BOB ESPONJA, t'hi pots fer rica.

Joana ha dit...

Carles Casanovas:

No havia pensat en el Bob Esponja. Em sembla que marxo de vacances, serà el millor. No em vull fer rica!

Agnès Setrill. ha dit...

Mai s'havia parlat tant de "perfils", aquesta paraula abans del facebooc, no es feia servir gaire, i sobretot volia dir "de costat" o el contorn d'una imatge, ara és molt més que això...

De totes maneres és molt curiós el somni. :-)

Et puc explicar un acudit dels pocs que me'n recordo?

Una muller al seu home:
-Aquesta nit he somiat que em regalaves un collaret de diamants, què deu voler dir això?
I el seu home li contesta:
-Bé, potser ho sabràs el dia del teu aniversari...!
I arriba el dia de l'aniversari de la dona., l'home li regala un paquet molt ben embolicat, el destapa, i es troba a les mans el llibre "Com desxifrar els somnis" ! Hahaha ( a mi em va fer gràcia!)

Joana ha dit...

Agnès Setrill:
Si, mai s'havia usat tant aquesta paraula.

Jo tampoc no recordo mai els acudits. És molt bó l'acudit!