dimecres, 24 d’octubre del 2012

D'aquella manera


Fa molts dies que no faig cap entrada o a mi em fa aquesta sensació, de tenir el meu blog i els dels altres una mica abandonats.
Religiosament, entro a mirar que fa tothom, malgrat sovint, no deixo cap comentari com sempre acostumo a fer.
Últimament, he fet entrades contradictòries, com de fet és ara tota la meva vida, de vegades sembla que tot va d'allò més bé i al moment tot s'enfonsa com un castell de cartes i entro en una espiral sense fi. Aquests episodis, són cada cop menors, però no per això menys intensos.
Després d'un agost, mes de vacances, en que es pressuposa que ha de ser ultra mega guais, que va ser horrorós. El mes de septembre, ha anat farcit de canvis. Jo sabia que havia de fer alguna cosa per canviar la situació, però no sabia per on tirar, estava col·lapsada. Al final, sembla que he fet alguna cosa per sortir de la l'espiral. No és el final ni molt menys, tot just és el principi. Però ara tinc dies molt bons i em torno a divertir i a riure.
I pels que esteu pensant, si ha passat alguna cosa, no, no ha passat res. No pot passar res, fins que jo no estigui bé, no seria bo i seria només pedaç i no una regenaració. I vaig a treballar, que sinó el "jefe" em fotarà bronca.

3 comentaris:

Carles Casanovas ha dit...

A tots ens passa una mica el que et passa a tu. Jo fa dies que tinc ganes d'escriure i filosofar amb calma. No puc. Estic massa immers en tota l'evolució política i hauré d'esperar el pas dels temps, per poder pensar sense passió.

Un Món Paral·lel ha dit...

Recordo un cop, de petit, que el meu pare em va dir que un cop va estar a punt d'ofegar-se al mar quan nedant es va trobar en un remolí a l'aigua. Aleshores va recordar que, si es feia el mort, la pròpia espiral es trauria.
Una manera maca de dir...deixat anar

Abraçada

Josep

Joana ha dit...

Carles Casanovas:
A mi, ara, el tema política i mira que hi estic d'acord, el tinc com aparcat. De totes maneres, pensa amb passió i escriu amb passió.

Josep Ventura:
Si que és una manera molt maca. De totes formes, és difícil de fer.