dissabte, 13 d’abril del 2013

I aquí està...!!!

No anava a fer cap entrada ara. Volia llegir una miqueta i fer pànxing al sofà. Però aleshores he recordat que fa molts dies o potser ara no tants que no feia cap entrada i que ho havia explicat, però no havia fet entrada amb fotos de la meva nova joguina. La Samsung Galaxy Camera i mira que és maca ella!!! Com m'agrada, ja vaig dir que la rèflex, continuarà fent-se servir, no es pot comparar ni substituir. La gràcia? que té internet i que els últims posts els he fet de la càmera i els he publicat d'allà mateix. És com el mòbil i més si com una servidora, tens un Samsung.
Fa unes fotos xules, ja havia sortit a provar-la pel meu poble, i avui he anat a passejar una estona per la platja, quina ràbia no haver portat tovallola i banyador. Demà ja hi aniré preparada.

Vaig a llegir una estona...








1 comentari:

Carles Casanovas ha dit...

Joana, encara que em diguis que és una platja, jo diría que és un jardí Zen sense flors. Felicitats per la teva joia Samsung. Ves al blogg del meu fill n'Oriol....oriolcasanovas.com... i gaudirás de "lo lindu", ell, és fotograf de l'UNESCO.