diumenge, 24 de maig del 2015

Nick Cave a Barcelona


Brutal!!!! Un bany de masses. I aquest home que ja té una edat, com si encara tingués 20 anys! No només es va passejar per l'escenari, tot molt fosc i tètric, que quasi fa por, sinó que va baixar al pati de butaques per fer el seu show. Com Déu, deixant-se tocar per la massa, que just començar i retirada la premsa, havia reptat com en una peli de terror de zoombies, per ocupar els esglaons que separaven al ídol del públic i ell ho va recompensar amb escreix, baixant en dues ocasions per que els seus seguidors li poguessin sentir com el cor li bategava. 
Un concert que crea afició. 
I jo que feia un dia que havia acabat de llegir Gaeli i l'home déu del gran Pere Calders, no sabia  a qui es referia en Calders quan parlava de l'home déu, si de Gorienko, el coprotagonista de la novel.la o del Nick Cave!





I com que es fa difícil dir quina de totes les cançons que vaig gravar m'agrada més en poso aquestes tres i deixo que mireu les altres quatre meves, que hi ha penjades a youtube, però mireu les meves, no les d'altres, que llavors les meves no es visualitzen!!!😆 que els meus videos són els més guais i així també podreu veure els del concert del Joan Miquel Oliver i del Loquillo i altres anteriors dels Manel i en Sanjosex i molts més. Que els meus gustos musicals són molts eclèctics!

2 comentaris:

Assumpta ha dit...

Hola... has posat un tros de post al Blog Calendari d'Advent...
Hi ha algun motiu per què s'hi quedi...?

Gràcies :-)

Joana ha dit...

Assumpta:

Ho vaig fer desde la tablet i em va sortir primer el d'advent i no ho vaig veure. Ja està eliminat. Va ser un error!