dijous, 18 de juny del 2020

EL QUE VEIG XCV 2.0. RESUM

Avui hi ha dues entrades. He fet l'entrada del dia sense haver llegit cap notícia. I llavors després ho he vist, avui és l'últim dia d'aquesta broma de mal gust que mai hauríem d'haver viscut si no ens haguessin fet les retallades en la sanitat. Per què el confinament i aquest viure com si fossim a la novel·la de l'Orwell 1984 i la policia del pensament ens vigilés, només ha sigut per tal de no col·lapsar el sistema. El bitxo en sí, no és tampoc res de l'altre dijous si hi ha medis, vull dir que no és l'Ebola. He llegit també , segons la Vergés i en Quimet, que cal seguir portant mascaretes en llocs tancats, no pel carrer, que quedi clar!!! I el que m'ha fet molta gràcia, és que l'Alba, per que després de tants dies, ja és com si fóssim amigues i ens coneguéssim de fa molt anys, ha dit que tan important com la mascareta i la distància, és la higiene personal. Doncs, si després de tot això encara cal dir que ens hem de rentar, anem bé cirerer.

Com que aquesta sèrie que vaig començar de El Que veig 2.0, era pel confinament i si això s'acaba, també s'acaba la sèrie, no el blog que el penso continuar més sovint.
En aquest vídeo, hi ha un recull de les fotos fetes cada dia, es veu el pas del temps. I ja posats, hauria estat bé que durés una mica més i es veiés el següent canvi.