dilluns, 11 de febrer del 2008

Quina setmana!

Som dilluns i el telenotícies vespre entre altres notícies, anuncia que demà dimarts hi haurà vaga als CAP's perque els metges amb tota la raó del món es queixen de la ratio de pacients que tenen. També faran vaga els conductors d'autobusos de la ciutat de Barcelona, perque volen tenir dos dies de festa seguits. També faran vaga els mestres i professors de l'escola pública, en aquest cas serà a tot Catalunya. Així doncs, aquesta setmana a Barcelona el carnaval continua, els metges es manifestaran no sé per on amb la seva bata blanca i l'estetoscopi al coll. Els "autobuseros" ho faran de ben segur amb el seu uniforme, ara que és més "modernet". I els mestres i professors segur que tallaran la Via Laietana disfressats de ves a saber que, perque aquest col.lectiu no em deixa mai de sorprendre. El dret a vaga és legítim i necessari, però quina culpa tenim la resta del món? Perque els que ho patirem serem nosaltres, que no tenim les condicions i avantatges que tenen tots els que es manifesten i que tot sovint no podem fer vaga com ells, encara que també tinguem el dret. I els petits avantatges que aconseguim ens costen molt. Molta gent farà tard a la feina per culpa del col.lapse circulatori que es produirà i tots els desplaçaments seran encara més lents del que ja és normal. Així que, ompliu-vos de paciència aquesta setmana si heu de circular per Barcelona.

5 comentaris:

Mireia ha dit...

Jo et faig cas i ja començo per no venir avui. Demà si,sniff sniff

Joana ha dit...

A mi no em queda més remei que desplaçar-me, i aquest matí he sortit de casa tardíssim perque sentia a la ràdio la informació del trànsit i totes les sortides i entrades estaven col.lapsades

Martí ha dit...

El dret de vaga es totalment legítim, però si només fas vaga i no et fas veure tallant algun carrer de Barcelona (perquè a més, si talles un carrer de Malgrat igualment ningú se n'entera), o sigui, si no fas que vingui la tele, no fas prou força enfront els poders empresarials i administratius. Se n'abusa, sí, però això es culpa d'una legislació massa tova on s'estan prioritzant els drets dels col.lectius minoritaris i desvalguts que han vist que aquest es un país on es pot fer el que es vulgui i no es penalitza (veiem vaga salvatge d'El Prat, que igualment no te cap repercusió, o la que faran els autobuseros). Ara tenim l'oportunitat de canviar-ho a les urnes, però a més si es treu el tema aquell que ho digui com jo se'l titllarà de reaccionari, dretà i feixista (paraules exactes de la Mireia). ¿que n'opineu?

Anònim ha dit...

No t'ho pensis pas, cada vegada hi ha més gent, que sense ser un fatxa pensa que totes aquestes minories cada vegada, no és que tinguin els mateixos drets, sinò que tenen més drets que nosaltres i no estem parlant d'analfabets. A Barcelona ciutat, amb les escoles bressols i llars d'infants, a mi el Wily Fog m'ha dit, "és que si no et dius Mohamed o alguna cosa per l'estil, ets mil.lionari i el teu fill no té plaça" i no és precisament el prototip d'algú de dretes i xenòfob. I ja sé que cal anar a votar, però pertanyo a una generació que se'ns va titllar de que res no ens importava i que no ens implicavem en res, perque estàvem per darrera d'una generació molt compromesa i sense voler treure el mèrit, la veritat és que ho tenien més fàcil per ser compromesos. I quan ens vam voler comprometre i defensar alguna cosa, com va ser una vaga a la facultat, per que no estàvem d'acord amb el nou pla d'estudis, no va servir per res.

Martí ha dit...

Mai cap generació ho ha tingut més fàcil que cap altra.Busca una altra excusa! i a més pel que se de tu, no ets així, quan calgui alguna cosa lluitaràs, però n'has d'estar realment convençuda. Llavors no faras una vaga tonta, sinó que sense vagues, en silenci pero constantment es busca