dijous, 7 de maig del 2009

NESPRESSO I SERGI PÀMIES

Ja sé que fa molts dies que no faig cap entrada, però una part important en té culpa la feina i una altra els dies de festa que ha hagut. Aquesta entrada l'havia de fer, no puc deixar de passar de fer-la.


Primer que res, la foto no és gran cosa i quan la vaig fer ni pensar que la faria servir, la vaig fer quan em vaig comprar la càmara i feia proves per casa per anar coneixent-la. Un cop fet aquest acalariment ja aniré per feina.


L'altra dia, abans del pont, vaig anar a la botiga de la Nespresso que hi ha a la plaça de l'església rodona, bé m'aclariré, a la Plaça Sant Gregori Taumaturg, així és més correcte, però és l'església rodona i els de Barcelona, ja ho sé, centralisme, però en aquest cas, és simplement ubicació ja saben on és. Vaig en aquesta botiga perque em queda de camí a casa quan he anat a passar el dia a l'oficina. Totes les botigues Nespresso estan molt ben posades, però aquesta a més té la peculiaritat de que és "pija" per la seva clientela.

Doncs, vaig al grà, encara, que amb el títol, potser ja ho heu esbrinat. Quan vaig entrar a la botiga, hi havia en Sergi Pàmies, si l'escriptor, i fill de l'escriptora també, Teresa Pàmies. Per qui no sàpiga qui és en Sergi Pàmies, la qual cosa dubto, perque tots els que em llegiu són molt lletrats, és un escriptor d'aquí, que escriu en català, llibres de contes curts, també escriu articles en premsa i si ara no, ha participat com col·laborador en programes de ràdio i alguna que altra vegada surt a TV3 (la nostra).

Com que tothom és molt educat i més en un barri "pijo", la gent s'el mira, però res més i pensa com jo:" Mira, en Sergi Pàmies".
És possible que aquest home no tingui una cafetera Nespresso? Això, sembla. Mentre jo feia cua per comprar les capsuletes i de cua d'ull mirava les noves cafeteres que han tret, molt xules, tot sigui dit de pas. Les mirava de cua d'ull, per que no semblés que estava mirant al senyor mediàtic. El senyor mediàtic, preferia escoltar-lo. No sé, si va comprar la cafetera, però l'escoltava i semblava que l'estés sentint a la ràdio o la tele o fins i tot llegint un conte d'un llibre seu. Amb aquell tó irònic i sornaguer que té, li feia les preguntes habituals a la noia de la botiga, que es desfeia en explicacions amb un somriure. I només es poden posar aquestes càpsules? I això com funciona? Ah, aquesta és automàtica! I la noia lloant-li la nova cafetera i en ell que li agradava com la que tinc jo a casa, la de la foto. I si vull, puc aturar la màquina en qualsevol moment? I ara, ja no hi ha de manuals?.
De cara estant al mostrador i sentint aquesta conversa a l'esquena, ja m'anava fent una composició i com seria el seu article o el comentari a la ràdio o un conte d'els seus en un llibre.
No sé pas si en Sergi Pàmies va acabar comprant la cafetera, si no la va comprar, és molt probable que estés fent treball de camp per alguna feina i si la va comprar, doncs també!

8 comentaris:

Mireia ha dit...

Això fem en comptes de treballar, a mi els senyors de nespresso em cauen bé, després de regalar-me la cafetera; bé abans també

Joana ha dit...

Mireia:
Que compro el cafè en sortir de la feina! Tu ets afortunada, que et regalen coses!

Striper ha dit...

Jo reconec que encara no he probat cap maquina de fer cafe amb capsules.

Juan Duque Oliva ha dit...

A mi me gustaría probarlo todavía no lo he hecho, pero seguro que voy yo a la tienda y no me dan tantas explicaciones.

Besos

lisebe ha dit...

A casa de la mare abans de que faltés el meu pare, vá comprar una máquina d'aquestes, i jo que soc una cafetera nata, per cert com era el meu pare, soc l'unica que m'aprofito d'ella i he de dir que encara que sigui una mica car comprar les capsules, es que son tant bonssssssssss!!! que se'n fa la boca aigua només de pensar-hi.

Crec que al final la mama hem donará la máquina per mí, que bé!!!
oi??

Petonets guapissima

Joana ha dit...

Striper:
Quan la provis ja no podràs passar sense una nespresso, però la nespresso, no l'altra que hi ha.

Luz de Gas:
Está de miedo ese café. Te dan las mismas explicaciones y son igual de amables y agradables siempre, aunque no seas mediático. Y no te quites importancia, que un famosillo también eres un poco, eres del mundo de la farándula!

Lisebe:
Si penses de cop, són cares, però reflexionant, no ho són tant, fas el cafè que necessites i no et sobra i no l'acabes llençant.

Thera ha dit...

Jo em declaro 'cafetera' empedernida i em pensava que no em calia la Nespresso fins que me la van regalar, escolta, tot són ventatges i la recomano a tothom... caret el cafè, doncs sí, però taaaaant bo i el millor, tu tries el que més et va.

Quin luxe trobar-se a en Pàmies, amb això els de ciutat teniu també avantatge!

yvonne ha dit...

Si si quan es prova un Nespresso ja has begut oli...quan algun amic/a t'ofereix un d'aquells fets amb la típica cafetera que s'enrosca t'adones q allò de cafè no en te res...