dimecres, 21 d’octubre del 2009

I ALGUNA COSA MÉS?

Per culpa de la feina, em toca esmorzar i dinar molts dies fora de casa i això vol dir que també visito molts lavabos, perque ho diré així, una mica bèstia, però de qualsevol altra forma seria disfressar-ho, sóc una pixona. Sóc una experta en lavabos i ja sé on es pot anar i on no.
Quan hom va a dinar, a part d'anar a fer un pipí, cal rentar-se les mans abans de dinar, sempre m'ho han dit des de petita i per això cal entrar al lavabo.
Llavors, es fa l'examen, si és net, si té paper, si és molt petit i cal fer contorsionisme per entrar i sortir, si la rajola és de colors estridents i fa posar nerviós i per tant segur que aquella gent pateix de restrenyiment, totes aquestes coses que hom es fixa quan entra a fer el que s'ha de fer.
Però especial menció, es mereix el d'un bar-restaurant de "comidas caseras", que es menja bé i no gaire car, de Terrassa. El lavabo, si més no, el de dones, és prou gran -per poder fer la foto-, està net, té llum, té paper sempre i té també literatura a la porta. Estressa una mica, tantes instruccions i només en falta una, no et descuidis la bossa després d'haver passat l'escombreta i el fregall!

3 comentaris:

Striper ha dit...

Es trist per encara cal recordar aquestes coses.

Striper ha dit...

Es trist per encara cal recordar aquestes coses.

Juan Duque Oliva ha dit...

En mi manzana tenemos recogida neumática de basura reciclada, hay que ir a un cuarto de la entrada para introducir la basura, en una esquina cercana hya también aparte contenedores pues hay quien se dedica a dejar las bolsas de basura el suelo del cuarto y cartones y cosas por allí, de muy poca vergüenza