dilluns, 22 de març del 2010

SI POT ANAR PITJOR...

A aquestes alçades, ja tothom sap que sóc frívola, banal i superficial. Però, ara a més caldrà afegir que també sóc mala persona i egoïsta, és a dir, res de bó.

Ahir al matí vaig marxar de casa, pensant això, sóc una mala persona i a sobre sóc egoïsta, perque només penso en mi, a l'hora que em sentia culpable, una desgraciada a qui mai li surt res com vol i que no li importa a ningú una merda a no ser que pugui ser utilitzada per alguna cosa. Total, que estava com per anar de festa. Vaig pujar cap a Masella, tot i que la neu ja està primavera aquesta setmana, potser tota aquesta tonteria escampava. A molta gent no li passa, però a mi conduir em relaxa i tenir 150 Km per endavant podia fer que arribés a dalt ja amb uns altres ànims, que no va ser el cas.

Potser, el millor hagués estat quedar-me a casa, perque últimament, quan marxo encaparrada, rebotada i perque si, acaba passant-me alguna. Quan vaig arribar, vaig anar a esmorzar, tot esperant que els altres amics arribessin, que al final no van venir, però això no és problema. Em vaig posar les botes, la jaqueta nova de primavera, si és que sóc frívola, gent passant gana i jo amb aquestes collonades, enlloc de l'anorac, i´en aquest punt és on vaig cometre el meu error del dia. No vaig pensar, com moltes altres vegades que l'abonament de temporada era a l'anorac, vaig pensar en el telèfon, el tabac (que no falti). Gairebé mai m'el penjo al braç i sempre el porto guardat a la butxaca de dins, perque més d'un cop en anar al lavabo, o parar a prendre alguna cosa el perdia per terra en treure'm l'anorac. Vaig arribar al primer telecadira i cap problema, Hola! Bon Dia! Un altre cop per aquí! I cap a munt, en arribar a dalt, vaig decidir que primer aniria a fer el nou sector de la Pia que han obert aquesta temporada, no m'entusiasme, però millor fer-ho primer si és que ho volia fer, i cap allà que vaig tirar, si hi ha neu i fa baixada, quin problema hi ha?, doncs que en arribar a baix, per agafar el telecadira per tornar a pujar i ja anar cap a la cota alta, vaig tenir problemes. Aquell telecadira m'és antipàtic, i ara encara més. Ja fa uns dies amb en Quim, el meu súper-moni, un dels tios que està a la cadira no ens volia deixar pujar per tornar, perque deia que ja era tard i ja havien plegat les cadires, era l'hora en punt, aquell dia vam tornar. La pega de quedar-se penjat al sector de la Pia, és que és la carretera i no pots tornar esquiant al Pla de Masella, que és on hi ha el rovell de l'ou i normalment on tinc el cotxe. Les botes d'esquí no són el calçat ideal i més adient per anar a caminar!
Doncs ahir, va passar el que havia de passar, si pot anar pitjor, segur que anirà. Com ja he dit, em vaig oblidar d'agafar l'abonament de temporada i quan vaig voler pujar, la noia que controla els forfets, m'el va demanar, quan vaig anar a buscar-lo, va ser: "Hòstia! el tinc a l'anorac!" L'anorac al cotxe i el cotxe al Pla de Masella! La noia, que feia la seva feina, em va dir: "Sense forfet no et puc deixar pujar". Vaig estar una hora i mitja allà penjada, fins que em van portar el meu forfet, perque és clar, jo em negava a pagar 6 euros per tornar, que a més no portava diners. El fet de deixar el cotxe mal aparcat i deixar les claus al bar, és el que va fer que em puguessin portar el forfet fins allà, perque jo anava sola i si arribo a aparcar bé o en un altre lloc, i les claus del cotxe les tinc jo, com ho faig? Aquella no em deixava passar sense abonament. El millor de tot, és que, el company de baix li deia que sabia qui era i que si, que tinc el forfet, perque sempre em persegueix a la cua per fer-me broma per demanar-me'l i no havia manera que aquella noia em deixés passar, un dels del remuntador és el que em va dir el telèfon del bar. Mentre m'esperava, va passar un tio que semblava que havia falsificat el forfet, van anar no sé quants treballadors de l'estació i una parella de la benemèrita, al final aquell va passar, no sé com va anar la cosa. També va passar una parella que portava el forfet de La Molina i fent-se els tontos i els despistats els van deixar tornar sense pagar! Que és difícil equivocar-se, a dalt a "Dues Estacions" posa ben clar i amb mooooooooltes pancartes, cap a on és La Molina i on és Masella. I llavors, perque a mi, que podien saber que tinc el de temporada, perque ahir molta gent, no havia, no es van voler molestar a trucar a les oficines? Perque suposo que deuen tenir un llistat amb tothom que té el forfet de temporada? Perque sempre rebo la propaganda quan toca per que em faci el de la temporada següent. El que em va semblar més fort, és que em passés això i que tothom sabés que tinc el forfet i jo allà esperant.
Va haver un moment, en que la noia ja sabia que el seu company de baix tenia el meu forfet i dubtava en si em deixava pujar, però clar, em va dir, estan aquí els "jefes". Jo ja m'havia resignat i en aquell moment,  ja era per tossuderia, que a tossuda no em guanya ningú, li vaig dir:" Tu fas la teva feina, i ara ja només cal que algú vingui cap aquí".
Com sempre, agraeixo a tots els que em van ajudar i es van preocupar per mi, però en canvi, de moment no puc perdonar i menys oblidar aquella hora i mitja que em van fer passar allà!

2 comentaris:

- Rocneu - ha dit...

Vols dir que ets?

FRIVOL- A
1/ De poc pes, sense consistència ni serietat. Li agraden les distraccions frívoles. Unes discussions frívoles.

2/ A qui agraden les coses vanes i fútils. Ets una persona massa frívola, només penses en divertir-te.

BANAL
Que no té cap originalitat o cap interès, comú, vulgar.


SUPERFICIAL
1/ Relatiu o pertanyent a la superfície.
2/ Que és de la superfície. Una ferida superficial.
2/ fig. Que manca de profunditat. Un examen superficial. Una coneixença superficial de la qüestió. Una persona molt superficial.

EGOISTA (Sense dieresi)
1/ Que peca d'egoisme. Els poderosos solen ésser egoistes. És un egoista: només procura per ell!

EGOISME
1/ Excessiu amor de si mateix que fa atendre únicament a l'interès propi, àdhuc en dany d'altri.
2/ ÈTIC Teoria ètica que considera el propi interès com a fi de l'acció moral (oposat a altruisme).


I no ens pots pas explicar perque també, "MALA PERSONA"?

Potser que ja va siguent hora que expliquis que es el que realment desitges, o potser no esperes res?

Vinga, fes honor al titol del teu blog, i ves-hi de debó.

"AMUNT I CRITS"

Joana ha dit...

Rocneu:
Encara vols que expliqui perquè sóc mala persona? L'egoista és mala persona, si no faig res bé. Arriba un punt, en que potser ja no sé que és el que vull, o si que sé el que volia, però acabo cansant-me de perseguir, potser quimeres, d'intentar que tothom estigui content i feliç, però tampoc, que tot sigui agradable per tothom, inclosa jo. I m'agradaria, que encara que només fos un cop a la vida, alguna cosa em sortís com vull. Què més vols que et digui? Ja ho saps! no és només una sola cosa, són moltes o totes juntes.