divendres, 16 de juliol del 2010

ESPERA

Sóc a un bar. M'he pres un granissat de llimona, sempre m'ha agradat, però no n'havia pres cap aquest estiu encara. Si fos d'una altra manera de ben segur que hagués tret la càmera de fotos i hauria fet una foto al granissat, me l'han posat en una copa, tota xula, amb canyeta i cullera per acabar d'escurar, ja veurem que em cobren per aquesta "pijada". Però em fa vergonya treure la càmera de fotos, em fan vergonya moltes coses i per això em passa el que em passa o millor seria dir que no em passa res per això.

Estic esperant que els de la casa que canvien els neumàtics em truquin per dir-me que ja està el cotxe, després de molts dies, avui ha arribat el moment de canviar els neumàtics, sembla ser que no són els més habituals i no els tenien i han trigat molt a tenir-los. Aquesta trucada la tindré, no es quedaran pas el cotxe allà, els fa nosa. Espero també, una trucada que no tindré de ben segur i així anar esperant. Sempre esperar, esperar i esperar a que passi o que no passi i així, esperem que passin els anys esperant. És avorrit esperar i em neguiteja esperar allò que no depen de mi. No tinc paciència per esperar quan no depen de mi, vull que tot passi i ja està, com un nen la nit de reis. L'estona no passa i els dels neumàtics no truquen. Tenen posat el 3/24 i de fons se sent música de Los Panxos. La clientela, és diversa, una senyora del barri que acaba de sortir de la pelu i unes noies acabades de sortir de l'adolescència són allà, uns obrers de la construcció no han entrat, suposo que no es diu amb el seu tarannà el bar.

I continuaré esperant la trucada que ja està el cotxe amb les seves sabates noves i una trucada o un missatge que no passarà mai, perque allò que esperem i voldriem que passés mai no passa.


5 comentaris:

lisebe ha dit...

Que maco has vestit el bloc amb la espera !! Ja diu la dita castellana: "Quien espera desespera".
Pero que vols noia en aquest temps la gent que treballa té molta mes feina perque l'altre meitat está de vacances..Tú amb els neumátics , jo amb la bomba de l'aigua que no la portan mai i es un pitjor que un martiri dutxar-se sense presió d'aigua si sembla mes a "la gota malaya" gota a gota ja ho pots imaginar..!!!
Bé suposo que ara ja els neumátics ja els tens i el missatget que esperes vindrá quan menys ho esperis es el que sol passar.
Passa un bon cap de setmana preciosa.

Núria ha dit...

Uuaaauuuuu! Quin canvi de luc! M'agrada.
El dia menys pensat... arribarà la trucada. Com a mínim, era bo el granissat?

Joana ha dit...

Lisebe:
Si, ja tinc els neumàtics, falta fer l'alineació que aniré dimecres. La trucada si vol ja arribarà.

Núria:
Cal canviar de tant en tant, si més no el blog, que és on puc arribar. No tinc paciència. Si que era bó el granissat.

Mireia ha dit...

perdona! perquè dinem tu i jo si no m'expliques que esperes i desesperes, eh? ;)

Joana ha dit...

Mireia:
Esperva que tu diguessis alguna cosa, l'entrada anterior et podia haver donat alguna pisteta!!! A més com que vam estar parlant d'altres coses, doncs em va fugir del cap.