dissabte, 4 de setembre del 2010

SI NO HI HA MORTS, NO ÉS NOTÍCIA

No és el post que volia fer, però crec que havia de passar al davant.
Ahir va haver un terratrèmol a Nova Zelanda, de magnitud 7.2, que ja és. Per sort, no ha hagut morts, però les destrosses són guays, esquerdes al terra, edificis enderrocats i tots sense llum i aigua. M'he enterat al matí, perque el fill d'una amiga és just allà on el terra ha tremolat i quan ens hem trobat acabava de saber-ho i es tornava a casa. Quan jo he arribat a casa a la tarda he posat el 3/24 i sortia com una notícia més, era més important els entrenaments de les motos del Pedrosa i Elias, he pensat que al Telenotícies Vespre en parlarien, però ni esment, no sé si al migdia ha sortit, però aleshores he pensat i recordat, que no fa pas tant temps va haver el terratrèmol a Haití i vam tenir terratrèmol obrint les notícies no sé quants dies, és clar, havia un munt de morts, la intensitat era semblant. Quan el tsunami de Thailandia, i les inundacions de Nova Orleans com Haití, era la notícia amb la que obrien els telenotícies. Els morts es comptaven per milers, en aquest cas no hi ha morts que comptar. Si fins i tot han sortit els miners de Xile i Nova Zelanda res de res. Els nova zelandesos, o com sigui el gentilici, són persones iguals que els altres i s'han quedat sense casa igual que els va passar als altres i ara són sense llum ni aigua.
Com que no són un país pobre i la seva gent no són uns desgraciats, i no s'ha mort ningú, no donen morbo per ser noticia i per tant el seu terratrèmol, que potser geològicament és més interessant i tot, tampoc.

2 comentaris:

lisebe ha dit...

Doncs si noia es una pena.. es mes important el esport que les coses que passan al mon.

Jo vaig enterar-me al 3/24 i seguidament vaig posar la CNN y altres canals de fora i feian resó com una cosa de les pitjors d'aquests mesos comptant amb el volcan islandés que encara está actiu.

Les altres cadenes espanyoles no les vaig possar així que no puc dir res.

Malauradament les conciencies cada dia es fan mes de goma, tiran i tiran fins que quan es deixan anar el cop es ben fort oi?

Petonets i bon diumenge Joana

Josep B. ha dit...

No sabria dir-te on, juraria que a la ràdio, però jo l'he sentida aquesta noticia.

Tanmateix és ben cert que la major part de la gent ni s'ha assabentat