diumenge, 31 d’octubre del 2010

REFLEXIONS

No és el primer cop que ho escric, que de petita sempre em deien que no facis allò que no t'agradaria o no voldries que et fessin. Una de dos, o només m'ho deien a mi o la gent passa com de la ...
Empatia, és una paraula que em fa ràbia, perque molts cops, els que més l'utlitzen són els més fills de puta.
No m'agrada que ningú em vulgui fer responsable dels seus actes. Jo no sóc perfecte i la resta que malgrat pensin ser-ho i ser millors que jo tampoc.
Assumeixo, que la gent cregui en Deu, cada un que cregui el que vulgui, el que no entenc, és que es diguin creients i molts no saben en que creuen ni la història d'allò que creuen.
Si em demanen un favor, no espero res a canvi.
Com que tothom diu que sóc forta, ho puc suportar tot.
No m'agrada que quan algú puja al meu cotxe, gosi a dir que la música que escolto és soroll.
Perquè a molta gent li agafen ganes d'anar al lavabo a mig dinar o sopar? No he demanat mai que hi van a fer.
Perquè el meu "jefe" em fa anar a primera hora l'endemà d'haver sortit a la nit?
Perquè la Maria sempre em jura per la memòria de la seva filla morta que no ha canviat res de lloc, quan és més que evident que si?


3 comentaris:

lisebe ha dit...

Parlar per parlar es el que fan dient això.. I tant que canvien les coses d'un moment a l'altre i tant que despres de la falta d'algú que estimas canvien... I qui digui el contrari s¡enganya a si mateix..

Per cert a mí que no em diguin que les coses segueixen igual que quan se'n va anar el papa, fins i tot l'habitació ha canviat i la mama també... La gent no sap el que diu.. i a mí també em fa molta rabia..

La mama ja está dins d'una residencia i no sortirá... ja no es el cole, així que digam si no canvian les coses en dos anys..

Petonets preciosa

kika ha dit...

ostres joana, són reflexions d'emprenyada! em sembla que entenc molt bé el que vols dir, i ho comparteixo molt sovint. però no és gens bo fer-ne una llista. més aviat l'esforç s'hauria de concentrar en fer desaparèixer cada una d'aquestes raons, perquè segur que cada una té una història concreta que no té res a veure amb tu. ànims!

Mireia ha dit...

Joaaaana! Que et passa? Que tenim un cap de setmana llarg i hauries d'estar contenta. Vaaa que t'he fet panallets. No anima molt, per algo és algo.
Ens veiem dimecres, no? I ens enfadarem les dues amb el "jefe"