dimecres, 18 de maig del 2011

EL QUE VEIG VXI

A l'escola del davant de casa, de sempre han estat un sandungueros, ara no ho són tant i avui ja fins i tot s'han tornat reivindicatius, ja me'ls imagino fent un twiter per convocar una trobada a la plaça del darrera de l'escola. Els ha donat aquesta setmana per posar pancartes a la façana de l'escola.
Però, no només veig l'escola, alguns es canvien els tendals dels balcons o els posen per primer cop i ara sembla que el verd llis deixa pas al ratllat en verd, d'aquest en dic "toldo síndria", no sé, em recorda la pell d'algunes síndries.
Ara que hi penso, fa uns dies, uns amics em van dir: "Però, mira que ets rara!" Jo vaig dir, que normalment jo no responc amb un si o amb un no, la pregunta següent, va ser: " I que dius?" Doncs, molt fàcil: "Bueno per dir si i no sé per dir no" Està clar, que el to i moltes altres coses que envolten la resposta ajuden a interpretar, però em van dir que era rara per això. I això que ells molts cops han entés les meves respostes. Hi ha vegades que dic si o no, però que ningú es pensi que és allò tan enrevessat que molts tios diuen que fem les ties, dir si quan volem dir no i al revés, quan dic si és si. 




2 comentaris:

Mireia ha dit...

M'agrada la definició de toldo sindria. Demà és el dia D, no?

Joana ha dit...

Mireia:
Si, demà és el dia D. Ja sé que no podré sortir saltant i corrent, i que no em donaran l'alta immediata, però serà el principi de la fi.