dijous, 23 de juny del 2011

EL QUE VEIG LII

Durant les nits de chilout, ens vam adonar que l'espelma regalimava cera, això va passar amb les espelmes negres, que van cremar molt ràpid i fent grans formes. Després d'això, vam començar a cercar un recipient, que no fos l'espalmatòria xula, per poder fer la "cascada" de cera. Però llavors va succeir, les espelmes següents cremaven net i no regalivàven gens ni mica, aquestes espelmes comprades als "xinos" cremen net! No en regalima gens ni mica, portem ja unes quantes espelmes cremades amb la vana esperança de fer un bon regalim de cera. Fins aleshores hem aconseguit això tan minço. Avui tenim l'esperança que la nova espelma, comprada a l'herbolari, de mel, sigui millor pel nostre propòsit.

A la tele, fan un anunci, que es diu "revívelo" i demanen voluntaris per implantar records. L'anunci és un tan així a l'estil "matrix". L'anunci diu:"Te implantamos sensaciones que nunca antes has vivido, recuerdos que no olvidarás y que podrás recordar una y otra vez" Surt una pàgina web i diuen que demanen voluntaris, això ja ho he dit. La web és revivelo.com. Avui he entrat a tafanejar una mica, com tot i sempre. Només diré que m'ha decebut molt, és enginyós, si, però ja està!

Avui és nit de revetlla, aquest any a casa. Però desde la meva finestra, ja he increpat a un pare amb dos fills, que han fet explotar un petard dins d'un dels contenidors! Tots hem fet animalades amb els petards, però sense els papes i mai dins dels contenidors, totxos, merdes de gos i altres deixalles poden haver estat les víctimes, però tot ja sense cap ús.