diumenge, 11 de setembre del 2011

11 DE SETEMBRE?



D'entrada, dir que no hauria d'estar fent aquesta entrada, però no me'n podia estar. Avui, tenia un munt de coses a fer o que jo volia fer un  munt de coses, però de tot el que jo volia, res de res. Ahir ja em feia mal i a la nit, era un festival. Si la nit passada va ser dolenta, aquesta ha estat horrorosa, no he dormit. No podia moure el braç, em feia i em fa un mal horrorós l'espatlla dreta i això que a hores d'ara vaig empastillada. Després d'haver trucat al meu germà que no aniria a deixar a la meva mare, no em veia amb cor d'agafar el cotxe, fer qualsevol moviment és impossible, ha trucat la meva germana per demanar-me que em feia el braç, ja ho sabia, d'ahir a casa seva, que em feia mal i que no m'havia rentat els cabells per això. Està clar que li he dit que no havia pogut dormir i jo plorava com una madalena, ho amagava, la meva germana m'ha dit si venia per ajudar-me amb la meva mare i pel dinar i si volia que m'acompanyés a urgències. Li he dit que no, està clar, la meva intenció era esperar a demà per anar a la osteòpata, però contràriament al que ha fet el meu germà, la meva germana ha vingut sense dir res. M'he dutxat i rentat els cabells, amb una sola mà, ja té el seu què, proveu a fer-ho. No tinc roba que es cordi al davant amb botons, tot són samarretes i bruses que cal passar pel cap. 

Total, cap a urgències a Vall d'Hebron, pel carrer, he pogut veure que havia més senyeres i estelades del que jo veia per la meva finestra, que són les que es veuen a les fotos.  El metge que m'ha atès, ha posat interès, trobo que últimament tinc sort en això, no només miren la radiografia, sinó que m'ha agafat el braç i m'ha fet veure la padrina. A l'informe, en l'apartat d'exploració física ha escrit una tesi i el diagnòstic és una tendinopatia calcificante de manguito de rotadores, és a dir una tendinitis. En la meva defensa, no he fet cap esport de risc, encara no es pot esquiar i no he anat d'excursió, ja no podia amb el mal que em feia! Ni m'he caigut, ni he agafat cap pes. El metge m'ha dit que alguna cosa deuria fer i que no cal que te'n sentis. Així doncs, tinc un diagnòstic que sembla una averia del cotxe. Vaig empastillada, m'he de posar fred local i he de fer uns exercicis malgrat em faci mal, ja els he fet, m'ha dit que ho fes amb l'escombra, però ho he fet amb un dels pals d'esquí, són més curts. M'ha fet molt mal i me'n fa.

La meva Diada ha estat una mica estranya, he fet un trivial amb l'Àlex, el meu nebot gran, que m'ha guanyat. I després tornar cap a casa, que m'han tornat, que el metge m'ha dit no conduís, que més voldria! Demà ja veurem, he d'anar a treballar, però abans de res trucaré a la osteòpata per anar.  I la meva mare? Doncs, si a mi hi ha alguna cosa que em fa mal, en ella més i més coses. Total, com no es recorda, cal anar repetint el què. Com la peli que feien a TV3 quan he arribat aquesta tarda, una tia que no té memòria recent, era comèdia.

Ho deixo, que vaig a preparar el sopar, pa amb tomàquet i pernil i a més ja em fa més mal altre cop!






1 comentari:

òscar ha dit...

El nostre país també pateix una bona tendinitis però, en el seu cas, crònica. I el més fotut és que els metges* que l'han d'atendre són molt de celebrar diades (que ja està bé) però molt poc de fer de cada dia una Diada.

* metges = polítics