dijous, 22 de desembre del 2011

On és l'arbre?

Per nadal, a la plaça del meu poble, és aquella plaça on a una banda hi ha l'ajuntament i a l'altra aquell edifici on fins fa poc, només servia per que el Barça celebrés els triomfs i ara ja ni això, no serveix de res. Temps enrere si que havia servit, havien proclamat la República i altres coses, però ara dubto que a part de la senyora de la neteja, algú surti per aquell balcó. El que deia, a la plaça sempre posen un pessebre i un arbre. El pessebre, continua estant-hi, però ni rastre de l'arbre, era una arbre gran i a més li posaven llums. Tampoc no hi ha l'arbre allà al davant de Can Jorba com deia la meva àvia, per qui no ho sàpiga és Portal de l'Àngel, on ara hi ha un altre Corte Inglés.

Ha passat de casualitat, he baixat per anar al carrer del Call a buscar unes coses i no portava cap càmera, només la del mòbil, ja té gràcia la cosa, em vaig comprar la compacta per això i no la portava!

Ja podeu veure, que no hi ha l'arbre de nadal i com és el pessebre. El pessebre, no està malament, així com si fos un monestir romànic i amb pintures de l'estil. No sé si té res a veure que en el MNAC han fet un canvi en el romànic o si és per que els turistes que hi ha aquests dies per Barcelona, sàpiguen que hi ha més coses en el nostre país a part d'en Gaudí.
Doncs, us deixo aquests fotos que he fet com a mostra.





3 comentaris:

Núria ha dit...

Jo recordo perfectament de quan era petita l'arbre de can Jorba!! Ara, diria que nosaltres sempre havíem llegit Galerías Preciados però mai li havíem dit així. I el Sepu a les Rambles!

Joana ha dit...

Doncs, al davant, on havia Gas Natural, en aquell edifici tan espectacular, ara és una botiga de roba, no sé si era un HM o un Berska. Doncs, ara, no hi ha cap arbre! Nosaltres haviem llegit primer Jorba Preciados i després Galerias Preciados, total ja fa uns anys, és un Corte Inglés. Feia temps que no baixava a passejar només per passejar i em va sobtar que ara tots els carrers estan més que nets, fins i tot els del gòtic més profund!

Anònim ha dit...

aquest any ja tenim la pista de gel, no es pot tenir tot!